info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Müdür Şaşırtmaya Devam Ediyor

Süleymanpaşa belediyesi basın ve halkla ilişkiler müdürü Salih Nurettin Çevik sosyal sorumluluk projelerindeki duyarlılığı ve azimli çalışması, basın mensuplarıyla uyumlu çalışma ve desteği, toplumun her kesimine eşit mesafede olarak yardımcı olmasının yanı sıra bu kez farklı bir yönüyle şaşırtıyor.

B“LAPA LAPA YAR” adında yazmış olduğu kitap ile yağan karın bembeyaz, saf, temiz görüntüsünü sevgi ve hoşgörünün, yaratanı yaratandan ötürü sevmenin muhteşem uyumunu gözler önüne sererken, insanoğlunun kısacık ömründe sevgi, dostluk ve barış temasını irdelemesiyle adeta büyülüyor. 


Salih Nurettin Çevik; Biri lapa lapa düşer toprağın öksüz tenine diğeri lapa lapa susanların gönlüne alfabeden bir çığ olur, öper yaralı anların acı yerinden cümle cümle. Yazmak sanatı, hayatın tavan arasına saklanmış bilge umutlardır aslında. Yeryüzüne inen onlarca kar tanesi nasıl birbirine benzemiyorsa, yazmak eylemine gönüllü soyunanların duyguları da birbirine benzemez. Ama sığınışları ve gönüllü teslimiyetleri aynı yeredir. Yani Hakikatedir. 
“lapa lapa yar” da her bir kar tanesinin coşkusuna, mürekkebinde öyküler damlatan kalpler eşlik etti. Kimi bir öykünün arka sokağında öksüzlüğünü emzirenin üzerine yağan karşı, kimi çocukluğunun kasnağında kalan ayazı, kimi kelimelerden ördüğü ip ve kardan adamların boynuna dolanan şefkati, kimi korsan hüzünlerin pençesinden firar eden umutlu bakışları, kimi ise gecenin gözlerine kaçan kış sayıklamalarını yazdı” sözleriyle adeta okuyucuyu hayran bırakacak bir kitap yazmış. Reklamsız, mütevazı bir kitap yazan bu müdür Tekirdağ halkını daha çok şaşırtacak gibi görünüyor.

 

Kaynak : Murat Ürtekin