info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müge YMG Film Yapım Şirketi Beynimizdeki Düşman Sinema Filmini Tekirdağ`da Çekecek

İstanbul, Antalya ve Tekirdağ İllerinde aktif bir şekilde faaliyet gösteren Müge YMG Reklam Film Yapım Şirketi, ulusal ve yerel basında sık, sık adını duyurmaya devam ederken,bu kez Tekirdağ`da büyük bir projeye start veriyor.

Bu alanda başarılı projelere imza atan Müge YMG Film Yapım Şirketi yönetim kurulu başkanlığı, bu başarılarını Tekirdağ'a taşıyarak,95 dakikalık korku gerilim filmi olan "BEYNİMİZDEKİ DÜŞMAN” adlı sinema film projesini Tekirdağ'da çekeceğini açıkladı. Filmin yönetmeninin tanınmış simalardan birisi olduğu için projenin hayata geçirildiğinde açıklanacağı ve adının saklı tutularak projenin startı verildiğinde sürpriz olarak açıklanacağı beyan edildi.

" BEYNİMİZDEKİ DÜŞMAN" isimli korku-gerilim türündeki filmin Türkiye dışında 20 yabancı ülkede vizyonda olacağı gelen bilgiler arasında yer almaktadır.Korku ve Gerilim içerikli filmde rol alacak oyuncu kadrosunda çok ünlü oyuncuların yer,alacağı Filmin oyuncu kadrosu ve yönetmenleri,filmin çekimine 1 ay kala Müge YMG Film Yapım Şirketi tarafından yapılacak basın toplantısıyla açıklanacak. Bu konuda bir açıklama yapan MÜGE YMG Reklam Film Yapım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, “BEYNİMİZDEKİ DÜŞMAN” Sinema film projemizin Trakya bölgemizin en güzel illerinden birisi olan Tekirdağ ilinde çekilmesine karar verdik.

Burada bizlere destek vererek sponsor olacak firmaların yönetimine canı gönülden teşekkür ederim “BEYNİMİZDEKİ DÜŞMAN” Sinema filminin Tekirdağ'da çekilmesiyle birlikte Tekirdağ'ın turizm ve tanıtımına çok katkı sağlayacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca burada çok büyük bir hatırlatma yapmak isterim; Çekeceğimiz filmde çok ünlü oyuncularımızın yanı sıra Tekirdağ ilimizden de yetenekli oyuncu arkadaşlarımızı da kadroya katarak, onlara oyunculuk alanında imkanlar sunacağızTekirdağ'da oyuncularımızla birlikte güzel ilimizin genel olarak tüm Türkiye'ye lanse edilmesinin büyük katkıları olacağını düşündük ve bunun için de çalışmalarımıza hız verdik. Ayrıca filmin çekimlerine Ocak ayının ortalarında başlamak istiyoruz ve 18 gün sürecek çekimlerin ardından 2023 Mart ayında Vizyona vermeyi hedefliyoruz. Filmde çok sürpriz oyuncularımız var. Yani iyi bir film olması için gerekli adımlarımızı şimdiden atmaya başladık. Filmde oynayacak oyuncu arkadaşlarımız ile birlikte Tekirdağ'daki basın mensuplarıyla da bir araya geleceğiz çünkü Tekirdağ ilimizin tanıtımı ve il halkına katkı sağlamamızda basının gücü inkar edilemez." Dedi.

Tekirdağ'ı ve Tekirdağ halkını çok sevdiğini ifade eden MÜGE YMG Film Yapımcısi Yaşar Yılmaz. Sözlerine şöyle devam etti. Yılmaz: “Bizler Müge YMG Film Yapım yönetimi olarak böylesine güzel bir projenin Tekirdağ ilinde çekilmesini düşündük ve hemen harekete geçmek icin finansör sponsorlara ihtiyacımiz var. Müge YMG Film Yapım Şirketinin 95 dakikalık uzun metrajlı filmi olan "BEYNİMİZDEKİ DÜŞMAN" adlı sinema filminin Tekirdağ ilimizde çekilmesini istedik ve filmi Tekirdağ ilimizde çekeceğiz.Desteğiniz ve varlığınız başarıda en büyük gücümüz olacaktır” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin