info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Velimeşespor`da Artık Kripto Piyasasında

Ergene Velimeşespor Fan Token satışa çıktı

Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin “Ergene Velimeşespor fan token satışa çıktı” Kripto para borsası Criptoswaps ile geçtiğimiz ay sponsorluk sözleşmesi imzalayan Ergene Velimeşespor’un kripto parası Ergene Velimeşespor fan token ön satışa çıktı.

Ergene Velimeşespor adına criptoswaps tarafından hazırlanan 19 milyon 790 bin fantokenin yüzde 10’luk kısmı olan 1 milyon 970 bin adet fan token 2 dolar bedelle ön satışa çıkarıldı. Daha önce kulüp binasında Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Cıbır ve Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin arasında imzalanan sponsorluk anlaşması gereğince 2021 – 2022 futbol sezonun ikinci yarısında Ergene Velimeşespor formasının sırtında 2022 – 2023 sezonunda forma göğüs reklamında Criptoswaps markası yer alacak. Sponsorluk anlaşması kapsamında yer alan Ergene Velimeşespor fan token satışının başladığını kaydeden Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin, “Criptoswaps firması ve yönetim kurulu başkanı Özkan Cıbır ve ekibinden Ergene Velimeşespor için yatırım yapma önerisi geldiğinde, kulübümüzün sponsor desteğine olan ihtiyacını da göz önünde bulundurarak değerlendirmemizi yaptık ve sponsorluk anlaşmasını imza altına aldık.

Anlaşmanın bir parçası olan Ergene Velimeşespor fan token ön satışa çıktı. Buradaki amaç kulübümüze maddi bir katkı sağlamak. Tüm taraftarlarımızdan Ergene Velimeşespor’a gönül veren sporseverlerden ve tüm yatırımcılardan destek bekliyoruz” dedi. Serkan Bezgin, “Ergene Velimeşespor fan token ile kulübümüze her ay düzenli bir gelir elde etmeyi planlıyoruz. Bu gelir sayesinde ekonomik zorlukları bir nebze olsun aşacağımıza inanıyorum. Ergene Velimeşespor fan token ile amaç sadece taraftarlara ya da yatırımcılara satmak değil. Aynı zamanda token alan taraftarlar mobil bir uygulama aracılığı ile kulüp içerisinde oylama gibi konulara söz sahibi olma imkânına ve benzeri diğer konulara erişme şansına sahip olacaklar. Zaten bu çalışma taraftarlarla bütünleştirilemezse bir tarafı eksik kalır bu nedenle taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu. Criptoswaps borsası ile fan token satışa sunan Ergene Velimeşespor sadece kendi taraftarlarından değil, başta Türkiye genelindeki yatırımcılardan ve yurt dışındaki on binlerce yatırımcıdan yatırım alma imkânına kavuşmuş olacak.

Kaynak : Murat Ürtekin