info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi`nde Covid-19 Salgınına Karşı Alınan Tedbirler Arttırıldı

Son günlerde COVID-19 vakalarındaki artışı dikkate alan Malkara Belediyesi, Tekirdağ Valiliğinden gelen yazıya istinaden çalışma saatlerinde düzenleme yapıp, Malkara Belediyesinin hizmet binası girişi ve ilçe merkezin kurulan pazar yerlerinin girişinde HES Kodu uygulaması yapılacaktır.

Yapılan bu düzenleme kapsamında,10.00 - 16.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verilecektir. Toplum sağlığını korumak ve pandeminin yayılımını engellemek için ise görevli personeller tarafından Malkara Belediyesi Hizmet Binası girişlerinde vatandaşlara yönelik HES Kodu sorgulaması yapılacaktır. Bu kapsamda HES Kodu mevcut olmayan vatandaşlarımızın Malkara Belediyesi Hizmet Binasına ve ilçe merkezimizde kurulan pazar yerlerine girilmesine müsaade edilmeyecektir.

Vatandaşlarımız "Hayat Eve Sığar" uygulamasını AppStore’dan veya Google Play’den indirip sırasıyla "HES Kodu İşlemleri" ve "HES Kodu Oluştur" butonunu tıklayarak HES Kodu alabilirler. SMS yöntemi ile HES Kodu almak isteyen vatandaşlarımız ise, HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, Kimlik Kartının Ön Yüzündeki Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve "Paylaşım Süresi" gün sayısı olarak yazıp 2023'e SMS olarak göndermelidirler.

Kaynak : Murat Ürtekin