info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Otogar Çalışmaları Toprak Yüzeyine Çıktı

Uzun yıllardır yılan hikâyesine dönen, 30 yıllık bir efsane konusu olan Malkara Otogarının 21 Mart 2016 tarihinde D-110 Karayolu üzeri, Malkara girişi, Kemalettin Eken Kışlası yanında temeli atıldıktan sonra otogar inşaat çalışmaları hız kesmeden ilerliyor.

Malkara’da 11.600 m² arsa alanı üzerine, toplam 2572 m² inşaat alanlı bodrum + zemin + 1 katlı katı yakıtlı otogar inşaatı toprak yüzeyine çıktı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. YENİ HASTANE YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI 70 yataklı bölge hastanesinin yol bağlantılarının çalışmaları da başladı. 

Çalışmalar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ve Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. ORTAOKULUN TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yapılan çalışmalar ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında; “Malkara nın çehresi değişiyor. Yılan hikâyesine dönen, 30 yıldır her seçimde her belediye başkan adayının söz verdiği, kitapçıklarına işlediği otogarın temelini Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte attık. Hız kesmeden yapılan çalışmalar sayesinde artık otogar inşaatı toprak yüzeyine çıktı. Malkara Otogarı inşaatının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

İnşaatı devam eden bölge hastanesinin bağlantı yolu çalışmaları da başladı. Yolun bakımları hem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı hem de Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Malkara ya okul sözümüzü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi nin 11 İlçeye 11 Okul projesiyle hayata geçirmenin ve 21 derslikli ortaokulu Malkaramıza kazandıracak olmanın gururunu yaşıyoruz. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak a ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ne okul prjelerinden dolayı teşekkür ediyorum. 11 Nisan 2016 tarihinde saat 14.00’te yapılacak olan temel atma törenine tüm hemşerilerimi davet ediyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.
Kaynak : Murat Ürtekin