info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mestan Özcan`dan CHP`li Milletvekili ve Başkanlara Tepki

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, beraberindeki İl ve İlçe yöneticileriyle birlikte Malkara’da pek çok ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.

Mestan Özcan ve beraberindekiler Malkara ziyareti öncesi ilk olarak SGK Haftası etkinlikleri çerçevesinde SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan’ı ziyaret ederek, burada bir toplantı gerçekleştirdiler.

SGK il müdürlüğünden sonra Malkara’ya geçen İl Başkanı Mestan Özcan, İlçe Spor Müdürü Remzi Barış ve İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ile birlikte, Malkara’da yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundular.

Mestan Özcan burada yaptığı açıklamada; Burada bir gençlik merkezi vardı ama belediye bu gençlik merkezini yıkmıştı ve gençlerimiz bir boşluktaydı. Fakat biz “yaparsa Ak Parti yapar” diyerek 7 ay içinde gençlerimize çok amaçlı gençlik merkezini kazandıracağız” Dedi.

CHP Kendi İçinde Anlaşamıyor

Malkara’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Mestan Özcan, Ak Parti Malkara ilçe başkanlığında yaptığı toplantıda Malkara belediye başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ milletvekilleri Faik Öztrak,İlhami Özcan Aygün ve Candan Yüceer’i eleştiren açıklamalarda da bulundu.

Mestan Özcan; Malkara’da doğalgaz hizmeti hükümetimiz tarafından başlatıldı. Bu doğalgaz çalışmalarına Malkara belediye başkanı Ulaş Yurdakul’un sahip çıkıyor olmasına seviniyorum. Ancak geçtiğimiz günlerde bir basın açıklamasında bu doğalgaz hizmetini CHP’Lİ Malkara belediyesi getirmiş gibi abesle iştigal bir açıklamada bulunmuş ve hizmeti sahiplenmiş.

Doğalgazın yerleşim yerlerine getirilmesi bir hükümet politikası ve en önemli icraatlarından biridir. Belediye sadece kazı izinleri vermekle mükelleftir. Malkara belediye başkanı bu hizmeti belediye hizmeti gibi sahipleniyor ama biz bunu normal karşılıyoruz. Muhalefetin yalan üzerine kurulmuş politikası herkesin malumudur. Muhalefette bir yalan ortaya atılıyor, halka bir algı operasyonu olarak sunuyor, yutturmaya çalışıyorlar. Yalan icraatlarda ve yalan üretmede oldukça mahirler.

Yine böyle bir durum Malkara’da gerçekleştirildi. CHP Tekirdağ milletvekili İlhami Özcan’ın açıklamaları var. Bu bölgede iki tane dere var. Çokal barajına bağlanan Tilkidere ve Kocadere’de balık ölümleriyle başlamış çevre kirliliği olduğu gündeme geldi. Muhtarın bu duruma veryansın etmesine mal bulmuş mağribi gibi atlayan milletvekili araştırma, inceleme yapmadan hükümeti hedef alan açıklamalar yaptı. Bu muhalif vekil (İlhami Özcan Aygün) her konuda hiçbir araştırma yapmadan hükümeti sürekli eleştiriyor. Tatil günlerinde gelip, araştırma yapmadan şov yaparak kendine bir pay çıkarmaya çalışıyor.
Yaptığımız araştırmada, bölgede faaliyet gösteren süt ürünleri fabrikasından değil, bölgedeki mahalle olmuş köylerin evsel atıklarından kaynaklandığını tespit ettik.

Malkara’da dere kirliliği ve balık ölümlerinin sorumlusu TESKİ, Tekirdağ büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak olup, CHP’Lİ milletvekili İlhami Özcan Aygün kendi partisinin belediye başkanına sormadan mal bulmuş mağribi gibi ona buna sataşıyor, hükümete karşı hamle yapıyor.

BU DERELERİN KİRLİLİĞİNİN SORUMLUSU TESKİ VE CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİDİR.16 MAHALLENİN EVSEL ATIKLARI DEREYİ KİRLETİYOR, TESKİ BU DERELERE GİDEN EVSEL ATIKLARIN ÖNLENMESİ İÇİN ÇALIŞMA YAPMIYOR, CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ KENDİ CHP’Lİ BELEDİYESİNİN YAPMADIĞI HİZMET İÇİN HÜKÜMETE SATAŞIYOR.

CHP’Lİ büyükşehir belediyesinde bir problem var ama CHP’Lİ milletvekili hükümete sataşıyor. İnsanda bir akıl-izan olur. Araştırmadan hükümeti eleştirmenin anlamı nedir? Komik duruma düşüyor” Dedi.

Malkara Ak Parti ilçe Başkanı Gökhan Şentürk, “Biri bir şey söylüyor, ardından bir başkası başka bir şey söylüyor. Sonra olay başka yerlere gidiyor. Şov yapmanın anlamı yok. Candan Hanım geldi, (CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer) Sağlamtaş mahallesindeki meclis başkanımızı mutlu etmek için, “Çevre Şehircilik izin verdi, gittiniz koca köyleri toz altında bıraktınız” dedi. Elimizde belgemiz var. İzni büyükşehir ve Malkara belediyesi vermiş. Daha önce de Faik Öztrak  "Malkara'da tarlaları sattırmayacağız" diyordu, şimdi Malkara'ya gelemiyor. Dedi.

CHP'li vekil ve başkanların bu ciddi ithamlar karşısında ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

 

Kaynak : Murat Ürtekin