info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Milletvekili Mestan Özcan`dan Tekirdağ`a Müjde

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan,Tekirdağ`ın Şarköy ilçesinin büyük bir umutla beklediği 35 yıllık küçük sanayi sitesi hasretine son verdi.

AK Partinin Tekirdağ il Başkanı olduğu dönemden itibaren bu konuda yoğun bir çalışma yürüten Mestan Özcan, 2023 yılında AK Partiden 1.sıradan milletvekili seçildi. Milletvekili seçildikten sonra Şarköy esnafına verdiği sözü unutmayan Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla bu sözünü yerine getirdi.

Bu konuda bir açıklama yapan Mestan Özcan; " Şarköy’ümüzün 30 - 35 yıllık hasretiydi Küçük Sanayii Sitesi. İl Başkanlığım döneminden itibaren, ilçe başkanımız Engin Sadunoğlu ile birlikte, konu üzerinde çalışmalar ve görüşmeler gerçekleştirdik. Yakın geçmişte hazırladığımız fizibilite raporunu da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığımıza iletmiştik. Şarköy’e değer katacak, alın teri ile çalışan esnafımıza çalışma kolaylığı sağlayacak Şarköy Küçük Sanayii Sitesi Projemiz çok şükür Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığımız tarafından onaylandı. İlçemize, şehrimize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın İbrahim Şenel’e ve Kooperatif Başkanımız Neşet Yavuz ve Başkan Yardımcısı Ersin Akın ve yönetim kurulu üyelerine ve kuruluşundan bu yana görev yapan üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin