info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zoraki Damat Ekibi ve Ayşen Gruda Malkaraya Geliyor

Malkara Belde Kent Hiz. San. ve Tic. A. Ş., ünlü oyuncuların yer aldığı tiyatro oyunlarını Malkaralı tiyatro severler için Malkara’ya getirmeye devam ediyor.

Malkara Belde Kent Hiz. San. ve Tic. A. Ş.’nin organize ettiği ve İstanbul Jest Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan Zoraki Damat isimli tiyatro oyunu, 14 Mart 2016 Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kültür Sarayında Malkaralı tiyatro severlerle buluşacak. Sam Bobrick'in kaleme aldığı, Somer Karvan'ın uyarlayıp yönetmenliğini yaptığı iki perdeden oluşan ve ünlü tiyatrocular Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Şebnem Zorlu, Somer Karvan ve eliz Tozan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Zoraki Damat isimli tiyatro oyunu çılgın hala Mürüvvet'in avukat yeğeni Şebnem'i o istemese de planlar yapıp evlendirme çabalarını ve her oyundan habersiz olan damat adayı Burhan’ın hikâyesini anlatıyor. 

Bilet fiyatlarının alt kat 30 TL ve balkon 20 TL olduğu romantik komedi özelliği taşıyan oyunun bilet satış noktaları Malkara Belediye Akademisi ve Malkara Belediyesi'dir. Ayrıca bilet başvuruları için 0541 408 71 17 no'lu telefondan da ulaşılabilir. En son Malkara Belde Kent Hiz. San. ve Tic. A. Ş.’nin Malkara’ya getirdiği ünlü tiyatro oyuncuları Janset, Suzan Aksoy, Yusuf Atala, Somer Karvan ile Fulden Akyürek’in oynadığı ve biletleri günler öncesinden tükenen Aşk Terapisi de Malkaralıları mest edip büyük beğeni toplamıştı.
Kaynak : Murat Ürtekin