info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP`Lİ Başkanın Ölüm Kavşakları Korkutuyor

Otobanda 3 Kavşak Ne İçin?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 4 yıl yapmadığı hizmeti son yılda yaparak seçim yatırımı yapmayı alışkanlık haline getirirken, bu sefer Tekirdağ'ın Avrupa'ya bağlantısı olan Süleymanpaşa-Muratlı-B.Karıştıran istikametinde kendi yetki alanında yaptığı kavşaklarla daha şimdiden onlarca kazaya neden olurken,yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla ölüme davetiye çıkarıyor.

Otobanda 3 Kavşak Ne İçin?

Yıllardır sayısız insanın hayatını kaybettiği yolu yapmayan Başkan Albayrak,yolu betonla ikiye bölerek, Muratlı Sanayi Sitesi, Fabrikalar Mevkii & Mesleki Teknik Lise ve Aşağısevindikli - Çorlu istikametine yakın aralıklarla 3 adet kavşak yaparak sayısız kazaya neden oluyor. Sanayi sitesinin orayı bölüp kavşak koyarak giriş çıkışı daraltan, fabrikalar mevkii ve meslek okulu yanındaki alanla toplu taşıma araçlarını bir kilometre öteden dönmeye mahkum eden, kamyonlarla öğrenci servislerini karşı karşıya getiren, düz yol olan Aşağısevindikli yolunun girişini adeta uçurum haline getiren başkana tepkiler her geçen gün büyüyor.

Hizmet mi Eziyet mi?

Bu yolu kullanan gerek özel araç sahipleri gerekse toplu taşıma şoförleri, Kadir Albayrak'a isyan ediyor. Sanayi girişini girilip çıkılmaz yapan kavşak, hem öğrenci taşımacılığı yapan araçların hem fabrika araçlarının hem de bu güzergahı kullanan iki sürücü kursu için ölüm yolu haline gelen kavşak ve hem de düz yol halindeyken uçurum haline getirilen kavşak olmak üzere, CHP'li Başkanın seçim öncesi depremzede olayı gibi yaptığı yol bölme ve kavşaklar, bu kez gerek Kadir Albayrak'a gerekse CHP'ye zarar verecek gibi görünüyor.

Bu konuda düşüncelerini dile getiren Muratlı şehir içi toplu taşıma kooperatifi başkanı Nevzat Tufan," Bu nasıl hizmet? Hizmet mi bize eziyet mi anlamadık.Öğrencileri meslek okuluna götürüp getirirken,ne zaman kaza yapacağız diye korkar olduk. Bir yandan o kavşaktan dönmeye çalışan tırlar bir yandan yoğun trafik akışı yetmezmiş gibi,öğrencileri aldıktan sonra ilçeye dönmek için bir kilometre yol gidip dönmemiz gerekiyor. Bir kilometre gidiş bir kilometre dönüş iki kilometrelik mazotumuzu Kadir Başkan ödesin. Yıllarca bu bozuk yolda gidip geldik şimdi de yolu ikiye böldü ve tehlikeli kavşaklar yaptı. Bu nasıl hizmet " dedi .

Yolun ortasına yapılan beton şerit ve otoban üzerinde gereksiz üç kavşak, depremzede skandalından sonra, Kadir,Albayrak'ın yerel seçimde de hezimetine neden olacak gibi görünüyor.

Kaynak : Murat Ürtekin