info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Siyasete Yeni Bir Tarz Kazandırdık

İyi Parti Tekirdağ il başkanı Sertaç Alkaya, Tekirdağ’da gezmedik ilçe ve köy bırakmazken, konuşmalarında da farklı bir tarz kullanarak ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Muratlı’ya da bir ziyaret gerçekleştiren başkan Alkaya, hem parti mensuplarına siyasi etik ve örgütlenme konusunda açıklamalarda bulundu hem de partiye yeni katılan çok sayıda üyeye rozetlerini taktı. Seçim süreci ve siyasi vizyon hakkında açıklamalarda bulunan Sertaç Alkaya; “Bizler İyi Parti mensubu olarak siyasette etik davranışlar, siyasi üslup ve toplumda siyasi ahlakın öncüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Türk toplumu olarak bizim kültürümüzde Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında yaşayan dini, dili, ırkı, mezhebi, siyasi tercihi ne olursa olsun saygılı ve anlayışlı olmak birinci önceliğimizdir. Geçmiş siyasi dönemlerde, Ecevit, Demirel, Türkeş, Erbakan ve daha birçok parti lideri aynı masada oturur, birbirlerine kibar ve saygılı davranırdı. Bu bizim siyasi görüş kültürümüzde parti olarak önceliğimizdir. Biz kimseye “terörist” demedik. Biz kimseye “hırsız” demedik. Saygı ve hitabette her daim seviyemizi muhafaza ettik. Bu konuda her daim aynı şekilde davranmaya devam edeceğiz” Dedi. Konuşma ve değerlendirmenin ardından partiye yeni katılanlara rozetlerini takan Sertaç Alkaya2nın Muratlı ziyareti, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Kaynak : Murat Ürtekin