info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Demirayak Pandemi Yasaklarında Göz Açtırmıyor

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın talimatıyla il genelinde COVİD-19 hafta sonu Pandemi yasaklarında sıkı denetim sürerken, Muratlı Kaymakamı Dr. Altan Demirayak da Muratlı Emniyet personeli ve Muratlı Belediyesi Zabıta Müdürü Tolga Ekim ile birlikte ilçede sıkı denetimlerde bulundu.

Başta 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşları uyaran Demirayak, yasaklara riayet etmeyenlere cezai işlemde müsamaha gösterilmeyeceğini söyledi. FABRİKA ÇALIŞANLARI DA CEZA YİYECEK Hafta sonu da fabrikaların çalışması nedeniyle servis saatlerindeki yoğunlukta yasağı istismar edenlere önlem nedeniyle fabrika işçilerinden de hafta sonu mesaisi için vardiyası, çalışma başlangıç ve bitiş saatlerini gösteren işyerinden kaşe ve imzalı belgesi olmayanlar da ceza yiyecek. Hafta sonunda çalışma gidiş geliş saatleri ile firma aracını kullananların o saatte firma aracının çalışma saatlerini gösteren görev kâğıdı olmayanlar da ceza yiyecek.

YASAK SAATLERİNE UYMAYAN MARKET VE İŞLETMELERE CEZA YAĞACAK

Saat 17.00 den itibaren işyerlerini kapatmayan market ve işletmelere de ceza yağacak. MASKE-MESAFE VE KAPANIŞ ŞARTLARINA UYMAYAN MARKET VE İŞLETMELERE İŞLETMELERDE BULUNAN KAMERALARIN İNCELENEREK CEZAİ İŞLEME TABİ TUTULMASI CEZA DAHİLİNDE DEĞERLENDİRİLECEĞİ KONUŞULUP, Muratlı genelinde sıkı denetimlerin süreceği, ALIŞVERİŞ İÇİN ÇIKTIĞINI SÖYLEYİP MARKET FİŞLERİNİ İBRAZ EDEMEYENLERİN DE CEZAİ İŞLEME TUTULACAĞI DA GÜNDEMDE BULUNUYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin