info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mugiad Başkanı Kerem Demir`in İsyanı; Kimi Dava Edeyim

Muratlı Hürriyet meydanında iki katlı iş yeri ofisi bulunan MUGİAD (Muratlı Kalkındırma ve Girişimci işadamları derneği) başkanı ve Şark mimari yapı A.Ş.& Aktaş emlak ve otomotiv sahibi Kerem Demir, Necati Çalışkan caddesine girişi yasak olmasına rağmen geçen kamyonların iş yerinin köşesine defalarca vurmasından artık bıktığın ve bunun son bulmasını istiyor.

İlçeye ve Necati Çalışkan caddesine girmesi yasak olan kamyonların bu güzergâhı kullanması ve Muratlı Toprak mahsulleri ofisine giden yolun güzergâhının navigasyonda bu caddeyi göstermesini faturasının sürekli kendisine çıkarıldığının altını çizen Kerem Demir; “Kamyonlar yüzünden 5 defa ofisimin köşesi parçalandı.

Henüz alt kat ofisimin yeni yapılmasının ardından tekrar darbe alması artık sabırları taşırdı. Defalarca gerek Tekirdağ Büyükşehir belediyesine gerek Tekirdağ Emniyet müdürlüğüne gerek Tekirdağ Valiliğine gerekse Muratlı Kaymakamlığına yazılı ve sözlü durumu ilettim. Artık sürekli darbe nedeniyle sigorta da zararımı karşılamıyor. Yeter artık buna bir son verilsin.

Bu işin peşini bırakmayacağım. Gerekirse bizzat Ankara’ya gidip ilgili bakanlarla görüşeceğim. Bunun son bulması için dava açacağım. Artık şehrin göbeğine kamyonlar girip ofisimi yıkmaya çalışmasın. Navigasyon toprak mahsulleri ofisine giden yolu buradan göstermesin.

Bir gün biz binadayken kamyonun biri ofisimi yıkıp can kaybına neden olursa bunun hesabını kim verecek? Dediğim gibi, gerekirse ilgili bakanlıklara hatta ulusal basına dahi bu sorunu taşımaya kararlıyım. Ofisimizde can ve mal korkusuyla yaşamak istemiyoruz” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin