info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Daha Güzel Olacak

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Muratlı Daha Güzel Olacak !

Muratlı’ya bir dizi ziyaret ve inceleme için gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Muratlı ilçe Kaymakamı Dr.İ.Altan Demirayak ile birlikte şehir merkezini gezerek ilçenin çehresinin değişmesi yönünde olumlu mesajlar verdi.

Öncelikle Hürriyet meydanında bulunan ve Kaymakamlık binası olarak hizmet verecek olan ilçenin en eski tarihine sahip binasını gezerek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi. Yeni Kaymakamlık binası olarak hizmet verecek yapı hakkında detaylı bilgi alan Yıldırım,çevre düzenlemesi konusunda da istişarelerde bulundu.Hürriyet meydanı tören alanının durumuna da dikkat çeken Vali Aziz Yıldırım, “bu alanın çevresinin yeşillendirilerek daha iyi bir alan oluşturulması ilçeye daha güzel bir hava katar.Meydanın gereksiz yapı ve işgaliyelerden arındırılarak halkın kullanım alanının genişletilmesi daha iyi olur.Muratlı’nın çehresi değişir ve daha güzel bir görünüme kavuşur” Dedi.

İstasyon mevkiindeki tarihi postaneyi da gezen Vali Yıldırım,bu binanın restore edilerek kullanıma açılması için gerekli inceleme ve çalışmanın yapılacağını söyledi. Ayrıca ilçenin girişlerinde bulunan kamyonların art niyetli olarak kullandığı ve kamyon güzergahında araçlara iltimas sağlayan, “HAYRABOLU’YA GİDECEKLER HARİÇ” tabelasının kaldırılarak kamyonların ilçeye girişinin önlenmesini hedefleyen kararı da memnuniyet yarattı.

Muratlı ilçe merkezinde incelemesini bitiren Vali Yıldırım,başta OSB merkezi olmak üzere birkaç ziyaret daha gerçekleştirerek ilçedeki temaslarını tamamladı.

Kaynak : Murat Ürtekin