info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şoförlerden Albayrak`a Gönderme

Gürcistan`ı Bırak, Tekirdağ Otogarına Bak

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, yaptığı tüm işlerin ya yarım bırakılması ya da bozulması nedeniyle Tekirdağ halkının tepkisini çekmesine rağmen, halkın parasını çöpe atarak Tekirdağ’ın her tarafına sayısız afişlerle resmini sergilemeye, başarısız olduğu işlerle övünerek halkı aldatmaya çalışmaya devam ederken, artık Tekirdağ halkı da bunlara kanmıyor ve basına beceriksizliklerin fotoğrafını çekmek için çağrı yapmaya devam ediyor.

Tekirdağ’ın ilçelerinin yollarını beceremeyen ve daha bir yıl dolmadan bozulan yolları görmezden gelen Albayrak, “Tekirdağ’dan GÜRCİSTANA KADAR yolları yaptığını söyleyen afişlerle tepki çekerken, Tekirdağ otogarını kullanan şoförler, “DAHA BIRAK YENİ OTOGARI YAPMAYI, BU KÜÇÜCÜK OTOGARIN BETONUNU DAHİ BECEREMEDİ. OTOGARIN İÇİNE GİRDİĞİNİZDE YA DELİK DEŞİK YA DA YAMA YAPILMIŞ. BİR DE OTOGARIN HEMEN DIŞI DAHA GEÇEN YIL YAPILDI AMA ŞİMDİDEN BOZULDU. HER TARAF YAMA VE DELİK İÇİNDE. KADİR DEDE BİR OTOGARI YAPAMIYOR, KALKMIŞ GÜRCİSTANA KADAR YOL YAPMAYA NİYETLENMİŞ. BIRAKSIN BU İŞLERİ GENÇLER YAPSIN, O GİDİP TORUN BAKSIN. CÜNEYT YÜKSEL YAPAR” Diyorlar.

Afişlerde devasa resimleriyle reklam yapmaktan başka bir işi yapmayan, yaptığı işler de daha bir yıla varmadan bozulan Kadir Albayrak, buna rağmen halkı umursamamaya ve her tarafı resimleriyle donatarak şov yapmaya devam ederken, bir dahaki seçimlerden önce yaptığı harcamalar neticesinde belediyeyi zarara uğrattığı için görevde kalıp kalamayacağı merak ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin