info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2. Çorlu Gazeteciler Derneği Kupası Başlıyor

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl 2.`si düzenlenecek olan Gazeteciler Kupası`nın kura çekimi Çorlu Gazeteciler Derneği binasında gerçekleştirildi.

Yapılan kura çekimine göre turnuvanın açılış maçı geçen yılın şampiyonu Çorlu Gençlerbirliğispor ile Sitespor arasında oynanacak. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin öncülüğünde ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Gazeteciler Kupası Futbol Turnuvası`nın ikincisi bu yıl 18 – 19 Ekim 2014 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günlerinde Çorlu  - Tekirdağ yolu üzerinde yer alan Çorlu Belediyesi Kültür Müdürlüğü binası arkasındaki Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu`nda oynanacak. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Çorlu Gazeteciler Derneği 2. Gazeteciler Kupası`nın kura çekimi, kulüp başkanlarının ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorluspor 1947, Çorlu Kültür Sultanköyspor Sitespor`un katılımıyla düzenlenecek olan Çorlu Gazeteciler Derneği 2. Gazeteciler Kupası`nın kura çekimi Çorlu Gazeteciler Derneği binasında gerçekleştirildi. Kura çekimine Çorluspor 1947, Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Kültür Sultanköyspor ve Sitespor takımlarının temsilcileri katıldılar. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan binasında gerçekleştirilen kura çekimine katılan kulüp yöneticilerine, düzenlenen turnuvaya katılımlarından ötürü teşekkür eden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: Yeni sezon öncesi kamuoyunun dikkatini spor kulüplerine çevirmek, kamuoyunun Çorlu’nun ve çevresindeki futbol takımlarına sahip çıkmasını sağlamak maksadındayız. Gelecek hafta başlayacak olan Tekirdağ Süper Amatör Lig öncesi takımların son hazırlıklarını gözden geçireceği bir turnuva olacağını düşünüyoruz. Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine imza atarak diğer derneklere örnek olmak. Sporun, kardeşliğin, barışın ve hoşgörünün sembolü olmasına katkı sağlamak. Çorlu ve çevresindeki futbolcuların, teknik adamların ve yöneticilerinin bir araya gelerek kaynaşmalarını sağlamak maksadındayız. Bu nedenle davetimizi kırmayarak katılım gösteren tüm kulüplerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Bu yıl 2.`si düzenlenecek olan Gazeteciler Kupası`na katılacak Tekirdağ Süper Amatör Küme takımları Çorluspor 1947, Çorlu Gençlerbirliğispor, Sitespor ve Çorlu Kültür Sultanköyspor de Çorlu`da böyle bir organizasyonun başlamtılması ve devam ettirilmesi nedeniyle Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticilerine teşekkür ettiklerini belirterek turnuvada yer almaktan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve organizasyonun hazırlanmasına emeği geçen Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticilerini kutladılar. 
 
Kura çekimi ile belirlenen eşleşmelere göre 2. Gazeteciler Kupası`nın açılış maçı Çorlu Gençlerbirliğispor ile Sitespor arasında oynanacak. Günün ikinci maçında ise Çorlu Kültür Sultanköyspor ile Çorluspor 1947 karşı karşıya gelecek. 
 
İlk günün kaybedenlerinin ikinci gün 3.`lük maçı oynayacağı Gazeteciler Kupası`nda ilk gün maçlarının kazananları ise final maçında karşı karşıya gelecek. Final maçı ile sonlanacak maçların ardından ise kupa töreni gerçekleştirilecek. Karşılaşmalar 18 Ekim 2014 Cumartesi günü 14:00 ve 16:00 saatlerinde, 19 Ekim 2014 Pazar günü ise 15:00 ve 17:00 saatlerinde Çorlu Belediyesi`ne ait olan Tekirdağ yolu üzerindeki Şehir Stadyumu`nda oynanacak.