info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2017’de Yapılacak Balkan Yelken Şampiyonası’nın Hazırlıkları Başladı

48. Balkan Şampiyonası sonunda yapılan eleme sonucunda 2017’de gerçekleştirilecek 50. Balkan Yelken Şampiyonası’nın Tekirdağ’da yapılacağının açıklanmasının ardından Başkan Eşkinat ve Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü yetkilileri hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 48. Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi ve şehrimizi temsil edip yarışlar sonunda optimist junior kızlar kategorisinde Balkan Şampiyonu olan Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Alev Erkan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.
 
Tekirdağ Yelken İl Temsilcisi Birol Uzel, Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü Başkanı Eren Cicioğlu, Kulüp Komodoru Göksel Karaevli, Yönetim Kurulu Üyesi Altan İşgören, Antrenör Berk Uzel ve Balkan Şampiyonu Alev Erkan katıldı.
 
EŞKİNAT: “ALEV ERKAN İLE GURUR DUYUYORUM”
 
Başkan Eşkinat Balkan Şampiyonu Tekirdağlı sporcu Alev Erkan’ı başarısından dolayı tebrik ederken şehrimiz ve ülkemizin adını uluslararası arenada duyurduğu için gurur duyduğunu ifade etti.
 
EŞKİNAT’TAN 9 TEKNE SÜRPRİZİ
 
Öte yandan daha önce sözünü verdiği 7 optimist 2 lazer tekne konusuna da değinen Eşkinat, “Sizlere sözünü verdiğim 7 optimist 2 lazer teknenin alınması kararı Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nden çıktı. Kısa bir süre içinde teknelerimizi alıp sporcularımızın daha iyi şartlarda çalışarak yeni başarılara yelken açması için sizlere hediye edeceğiz.” dedi.
 
“ŞEHRİMİZDE İLK DEFA BU KADAR BÜYÜK BİR ORGANİZASYON DÜZENLENECEK”
 
50. Balkan Yelken Şampiyonası’nın Tekirdağ’da yapılacak olması konusu ile devam ziyarette hazırlıkların da startı verilirken Eşkinat; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak biz sizlerin her zaman arkasındayız. Ülkemizi ve şehrimizi uluslararası arenada temsil edeceğiz. Şehrimizde ilk defa bu kadar büyük bir organizasyon düzenlenecek. Bu büyük bir başarı. Tarihler 2017’yi gösterse de bizler şimdiden çalışmalara başlıyoruz. Bu başarının şehrimize gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.