info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

60 Lira Mendil Cezası Evlilik Teklifi Getirdi

İzmir de yaşayan 73 yaşındaki İsmail Nuray, Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde mendil sattığı için 60 lira para cezası kesilen 45 yaşındaki Yosma Oluklu yu gazetelerdeki çıkan fotoğrafından görerek beğendi.

İzmir'de yaşayan 73 yaşındaki İsmail Nuray, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde mendil sattığı için 60 lira para cezası kesilen 45 yaşındaki Yosma Oluklu'yu gazetelerdeki çıkan fotoğrafından görerek beğendi. Soluğu Çorlu'da alan İsmail Nuray, 2 çocuk annesi Oluklu'ya evlenme teklif etti. Aldığı teklifle şoke olan Yosma Oluklu talibi İsmail Nuray ile birlikte İzmir'e giderken, evlilik kararı için süre istedi.

Çorlu'da 2 yıl önce eşinden ayrılan ve 2 çocuğu ile birlikte yaşayan 45 yaşındaki Yosma Oluklu, iş bulamadığı için kentin en işlek yeri olan Cumhuriyet Meydanı'nda kağıt mendil satmaya başladı. Geçtiğimiz hafta meydanda denetim yapan Çorlu Belediyesi Zabıta ekipleri, seyyar satıcıların satış yapmasının yasak olduğunu belirterek Yosma Oluklu'ya 'Kabahatler Kanunu' kapsamında 60 lira para cezası kesti. Ceza, haber gazetelerde yer alınca iptal edildi.

KARAKOLDA KARŞILAŞTILAR

Gazetelerde çıkan haberleri okuduktan sonra 45 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Yosma Oluklu'yu beğenen İzmirli 73 yaşındaki İsmail Nuray, bir hafta sonra İzmir'den Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne geldi. Haberde adı geçen Cumhuriyet Meydanı'nda elindeki gazete kupürü ile Yosma Oluklu'yu arayan İsmail Nuray, bulamayınca Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne gitti ve polis memurlarından yardım istedi. Nuray, polislerin 'Neden geldin" sorusuna 'Mendil cezası kesilen kadını arıyorum. Yardım etmek için geldim, onu beğendim evlenmek istiyorum' dedi. Bu sırada mendil cezasıyla ilgili bilgi almak için Polis Merkezi'ne gelen Yosma Oluklu ile karşılaşan İsmail Nuray, haberleri gazeteden okuduğunu ve onu çok beğendiğini ifade ederek kendisiyle evlenmek istediğini anlattı. Yosma Oluklu, aldığı teklif karşısında şaşırdı.

KARAKOL ÖNÜNDE EVLENMEK TEKLİFİ

İzmir'den Yosma Oluklu ile evlenmek istediği için geldiğini anlatan İsmail Nuray, 'Seni bulmak için, elimde ne bir telefonun ne de bir adresin var. Sadece elimde bir gazete kupürü var, bunu polis memurlarına gösteriyordum, o sırada polislerle birlikte sen geldin. Gazetede gördüm ve hoşlandım, seninle evlenmek niyetindeyim. Tabi sende olur dersen, tamam dersen, İzmir'e gideriz. Orada emekliyim evim var kendimi geçindirecek durumdayım.Eğer olursa ev kurarız, orada yaşarızö diyerek teklifini yineledi.

Evlenme teklifi ile adeta şok yaşayan 45 yaşındaki Yosma Oluklu ise düşünmek için süre istediğini söyledi. Karakoldaki buluşmanın ardından Çorlu'da bir kafede oturan Yosma Oluklu, İsmail Nuray'ın yaşadığı yerleri görmek ve tanımak için çocuklarıyla birlikte İzmir'e gitti.