info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

6.5 yıldır aranan çocuk öz annesinin yanında bulundu

Polis ve jandarmanın tam 6.5 yıldır aradığı 8 yaşındaki çocuk,Tekirdağ ilinin Çerkezköy İlçesinin Kapaklı Beldesinde yaşayan öz annesinin yanında bulundu.

Eşiyle boşandıktan sonra 1.5 yaşındaki çocuğu Ayhan T. yi Bursa da bir çocuk yuvasına veren anne H.G., yeniden evlenerek Kapaklı ya yerleşti. Yeni eşinin eski çocuğuna da bakacağını söylemesi üzerine Bursa ya giden anne H.G., oğlu Ayhan T. yi kimseye haber vermeden Kapaklı ya getirdi. Çocuk Yuvası yetkililerin kayıp başvurusu üzerine 1.5 yaşındaki Ayhan T., kayıp çocuklar listesine alındı.

ÖZ ANNESİYİM DEYİNCE

Tam 6.5 yıldır adı kayıp 1600 çocuk arasında bulunan ve hem jandarma hem de polis tarafından aranan Ayhan T. nin Kapaklı da bir ailenin yanında ikamet ettiği istihbaratını alan Kapaklı Jandarma Ekipleri, söz konusu eve sade bir operasyon düzenledi. 1.5 yaşındayken kaybolan Ayhan T. yi 8 yaşında bulan jandarma ekipleri, ikinci evliliği nedeniyle soyadı değişen H.B. nin Ayhan T. nin öz annesi olduğunu belirledi.

YENİDEN ÇOCUK YUVASINA

8 yaşındaki Ayhan T., evden alınarak Karaağaç ta bulunan 80. Yıl Çocuk Yuvası na yerleştirilirken Anne H.B. nin çocuğunu almak için yasal işlemleri başlattığı öğrenildi. Çocuğun kendisini 6.5 yıl saklayan annesine geri verilip verilmeyeceği yasal sürecin tamamlanmasının ardından netleşecek. Bu arada yetkililere pişmanlığını dile getiren Anne H.B. nin, geri verilmeyeceği endişesiyle çocuğu izinsiz aldığını ve jandarmadaki kayıp ibaresini düşürmediği öğrenildi.