info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Acemi Şoför Dereye Uçmaktan Son Anda Kurtuldu

Tekirdağ’ın Kapkalı ilçesinde Kazak Gölü piknik alanında meydana gelen kazada bir araç göle düşmekten son anda kurtuldu.

İddiaya göre, T.A.,eşi E.A'ya araba kullanmayı öğretmek için aracıyla birlikte önceki akşam Kazak Gölü’ne geldi. Burada direksiyon başına geçen E.A., karşıdan bir aracın kendisine doğru geldiği esnada paniğe kapılarak direksiyonu göle doğru kırdı. Gölün etrafındaki tahta çitleri kıran araç, arka sol tekerleğinin göl kenarına takılması sayesinde göle düşmekten son anda kurtuldu. 
 
Aracın göl kenarında asılı bir vaziyette durduğunu gören Kazak Gölü güvenliğinden sorumlu Şenol Batum, durumu hemen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Ön kısmı tamamen gölün içinde kalan araçta bulunan T.A-E.A çifti, araçtan kendi imkânları ile dışarı çıktı. 
 
T.A.'nın polis ekiplerine olayı anlattığı esnada şoka giren eşi E.A. ise olup biteni korkulu gözlerle izledi. Polis ekipleri göl kenarında asılı kalan aracın kurtarılması için olay yerine vinç çağırdı. Vinç vasıtasıyla gölden çıkarılan aracın içindeki suyun boşalması için yaklaşık 5 dakika boyunca havada asılı bekletildi. Vinçte asılı olan arabayı yere düz bir şekilde indirmek ise görevlileri uzun süre uğraştırdı.