info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ahilik Haftası Futbol Turnuvasında Valimiz Golünü Attı

Tekirdağ esnaf kuruluşları birliği tarafından düzenlenen 5. Ahilik haftası kutlama programı içinde yapılan Valilik çalışanları karması ile esnaf odaları karması futbol takımları 13 kasım sentetik halı saha tesislerinde bu gün karşı karşıya geldiler.

 

Vali Ali Yerlikaya ve Özel idare genel sekreteri vali yardımcısı Mustafa Yel’inde oynadıkları valilik karması, rakipleri esnaf odaları birlik takımına 6-0 yenerek ahilik şampiyonluk kupasını aldılar.
 
Maça çok hızlı başlayan valilik karmasında takımın geri hücumda oynayan Tekirdağ sporun eski kaptanalrından Nihat 28 m. den şahane bir frikikle kaleciyi ters köşeye yatırarak valilik takımının ilk golünü attı. Bu golden sonra takımda koşan ve çok güzel performans  sergileyen valilik takımı karmasında beden eğitimi öğretmeni Salih’in attığı 3 gol Özel İdare genel sekreteri Mustafa Yel’in attığı 1 gol ve Vali Ali Yerlikaya’nın attığı bir golle valilik karması bu anlamlı turnuvada şampiyonluğu 6-0 gibi bir farkla kazanarak galip geldi.
 
Karşılaşma sonunda esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanı Sami Kayın tarafından alınan 2 tepsi baklava başta vali Ali Yerlikaya ve maçı izlemeye gelen vali yardımcısı Mustafa Masatlı , Bilim Teknoloji ve Sanayi İl müdürü Abdullah Aksoy,Çevre ve şehircilik müdürü Mehmet Ceyhan ve diğer seyircilere de baklava ikramı yapıldı.
 
Yapılan törenle 1. Lik kupası Vali Ali Yerlikaya tarafından takım kaptanı  Mustafa Yel’e verildi. Şampiyon olan takım ve 2. Olan takım ayrı ayrı olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bu tür organizasyonların kaynaşma için bundan sonrada devam edeceğini belirten Ali Yerlikaya katılan herkesi kutladı.