info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ajans Press’ten Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Ajans Press`in Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli Temsilcileri Oğuz Geçici ve Arif Canlı, Çorlu Gazeteciler Derneği`ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile görüştüler.

Ajans Press temsilcileri görüşmede kurumun çalışmaları ve sunduğu hizmetlerle ilgili olarak bilgiler verdiler.
 
Ajans Press `in Trakya bölgesi temsilcileri Oğuz Geçici ve Arif Canlı, Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerini Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan dernek binasında ziyaret ettiler. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Ajans Press temsilcileri ile Çorlu Gazeteciler Derneği `ne üye gazete, dergi ve radyoların temsilcileri bir araya geldi.
 
Konuşmasına Çorlu Gazeteciler Derneği`ni imza attığı başarılı işlerden ötürü kutlayarak başlayan Ajans Press Trakya Temsilcisi Oğuz Geçici kurumun çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler aktardı. 
Ajans Press`in gazete, dergi, televizyon, radyo, internet ve sosyal medya takibi yaparak müşterilerine hizmet sunduğunu kaydeden geçici: “Müşterilerinizin medyaya yansımalarını kontrol ediyoruz. Kaç haberin yer aldığını sütun santim hesaplamalarını, oranlarını, niteliklerini, reklam eş değerlerini, buluştukları tahmini okuyucu sayılarını hangi gazete ve dergide kaç haberle yayınlandıklarını belirleyerek nicelikli ve nitelikli veriler sunuyoruz. 170 TV kanalını 27 saat boyunca kaydediyoruz. İnternet ve sosyal medya takibi de yapıyoruz. En fazla tıklanan 3 bini aşkın internet haber portalını ve bloğu izliyoruz. Yüz binlerce link üzerinden istenilen anahtar kelimeleri yakalayıp müşterilerimize mail ile gönderiyoruz” dedi. 
 
Kişi ve kurumların gazete ve dergilerde yer alıp almadıklarını, hangi ölçülerde olumlu mu olumsuz mu yayınlandıklarını takip edip müşterimize sunuyoruz diyen Geçici: “Böylece kişi ya da kurum vitrinde nasıl durduğunu görebiliyor” diye konuştu.