info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti den 6 Bin Kişilik Dev İftar

Ak Parti Çorlu İlçe Teşkilatı 6 bin kişilik iftar verdi.

Çorlu Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen iftar yemeğine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, İstanbul Milletvekilleri Şirin Ünal, Harun Karaca, Hüseyin Bürge, Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Çorlu ilçe Başkanı Adnan Volkan, Çorlu TSO yönetim kurulu başkanı Enis Sülün AK Parti İstanbul Teşkilatları, Tekirdağ İl ve İlçe Yönetim Kurulları Partililer ve vatandaşlar katıldı. 
"Trakya Ramazan’da Bir Başka Güzel İstanbul Komşularıyla Güzel" sloganı ile düzenlenen Ak Parti Tekirdağ ve İstanbul İl Başkanlıkları'nca ortak organize edilen sokak iftarlarında, Çorlu’ya kardeş ilçe olan İstanbul/Bayrampaşa Belediyesi destek verdi. Çorlu Cumhuriyet Meydanına getirilen 4 TIR aracından indirilen masa ve sandalyeler, Akparti Çorlu gençlik kollarına üye gençlerin gayretli çalışmaları ile 2-3 saat içinde Cumhuriyet meydanında 6000 kişilik sofra kuruldu.
 
Sokak iftarı öncesinde Akparti Çorlu ilçe teşkilatında yapılan toplantı sonrasında 4 guruba ayrılan Milletvekilleri ve Parti teşkilat üyeleri, Çorlu sokaklarında dolaşarak vatandaşı sokak iftarına davet etti. İftar saatine kadar süren saha çalışması sırasında Akparti Milletvekilleri, İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu esnafını gezerek onların dertlerini dinlediler. 
 
Çorlu Belediyesi önünde kurulan kürsüye çıkan Akparti Çorlu ilçe Başkanı Adnan Volkan İftar saatine az biz süre kala yaptığı konuşmasında Ramazan'ın hayırlara vesile olmasını diledi.
 
Volkan, “On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayının Türk ve İslam alemine hayırlar, toplumumuza dayanışma, birlik, beraberlik ve huzur getirmesini diliyorum. Ramazan ayı, oruç, iyilik ve güzellik ayıdır, tövbelerin, duaların, hayırların kabul olduğu, eşsiz faziletlerle dolu bu mübarek ay en çok da merhametin hoşgörünün ayıdır. Allah’ın merhameti ayırım gözetmez insan ayırmaz, ramazanlar, fakir fukaraya, garip gurebaya kucak açılan, kol kanat gerilen, hasta olana ilaç, aç olana ekmek, yolda kalmışa yuva olunan bir aydır. Ramazan ayının bütünleştirici ve birleştirici özelliği bir arada yaşayan her etnik topluluğun her dilden, her dinden insanın kaynaşması ve dayanışması ile güzelliğini daha da çok ortaya çıkarmaktadır. Kurulan sofralarda farklı kültürlerin bir arada iftar yapması bunun en güzel örneğidir” dedi.
İlçe Başkanı Adnan Volkan’dan sonra kürsüye gelen Akparti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve Akparti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop; Ramazan ayının bereketi birlik ve beraberlik konularına değindiler. İftar zamanının gelmesi sonrasında Süleymaniye camiinden yükselen ezan sesi ile Çorlu Cumhuriyet Meydanındaki toplanan 6 bin kişi hep birlikte oruçlarını açtılar.