info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti den Müsiad Çıkarması

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın da davetliler arasında yer aldığı MÜSİAD’ın 21. Olağan Genel Kurulu na katıldı.

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Başkan Yardımcıları Ahmet Aygün ve Şener Çelikayar, İl Yönetim Kurulu üyesi ve MÜSİAD Tekirdağ Temsilcisi Oktay Dede ile birlikte MÜSİAD’ın 21. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onur konuğu olduğu ve konuşma yaptığı yaptığı MÜSİAD 21. Olağan Genel Kurulu’na siyaset ve iş dünyasından yoğun bir katılım olduğunu aktaran İl Başkanı Kambur, toplantının kendileri açısından oldukça verimli ve faydalı geçtiğini aktardı.
Kambur, 21. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlık görevine Nail Opak’ın seçildiğini belirterek, MÜSİAD’ın yakın zamanda Tekirdağ’da  şube düzeyinde faaliyete geçeceğini müjdeledi. İl Başkanı Kambur, MÜSİAD’ın önümüzdeki dönem çalışmalarının Türkiye ve Tekirdağ’daki iş dünyası için hayırlı olması temennisini iletti.