info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çelik Tekirdağ`a Geldi

Tekirdağ`a Siyaset Yapmaya Değil, Gönüller Kapısı Açmaya Geldik

Ak Parti genel başkan yardımcısı ve sosyal politikalardan sorumlu Malatya milletvekili Öznur Çalık, “SOSYAL POLİTİKALRDA GÖNÜL ADIMLARI” projesi kapsamında, “TEKİRDAĞ’I DİNLİYORUZ” sloganıyla Tekirdağ Ramada otelde sivil toplum kuruluşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan Ak Parti Tekirdağ il başkan Cüneyt Yüksel,“Ülkenin en doğusundan en batısına kadar gönül adımları projenizde Tekirdağ’ı seçmeniz bize gurur ve onur verdi.Yaklaşık iki buçuk yıl kadar teşkilatımızın aile ve sosyal politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı olarak bu görevi yürüten bir kardeşiniz olarak,Tekirdağ’a verdiğiniz önemden dolayı şehrim ve teşkilatım adına teşekkür ederim. Sayın başkanım, bizim hemşerilerimiz duygusaldır. İnsanları kucaklar, gözleriyle sevgisini belli eder, sorunlarını çok fazla anlatmak istemez, içerisinde ezer.

Sizin başlattığınız projede,belki gözümüzden kaçmış olan belki de bizi ileriye taşıyacak fikirlere olanak vermiş olacağız.Bugün önemli bir gün.çünkü hükümetimizin kimsesizin kimi olma dertlerin dermanı olma konusunda bir Cumhurbaşkanımız,bir liderimiz var.Onun yolundan ilerlemek istiyoruz.Eğer bir eksikliğimiz varsa,bugün bunları sizin sayenizde çözeceğiz” Dedi.

Ardından söz alan Ak Parti Tekirdağ milletvekili Metin Akgün, “adı üzerinde sosyal bir iş olmadığı gibi, bir milyon nüfuslu Tekirdağ ilimizde Hükümetimizin sosyal politikalar müdürlüğünün epeydir takip ettiğim kadarıyla, bir telefonda yaşlılar, kimsesizler ve engellilerin odak noktası olduğunu ve başarıyla destek olunduğunu görüyorum. Bu nedenle, sosyal politikalar müdürlüğünde çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” Dedi.

Bir diğer Ak Parti Tekirdağ milletvekili Ayşe Doğan, “Bugün Öznur Çalık başkanımızın ülkemizin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine başlattığı gönül projesinin başarılı olacağına inanıyorum. Öznur başkanımızın ilimizden başlattığı proje bizi mutlu etti. Daha dün Hakkâri’deydi bugün Tekirdağ’dalar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” Dedi. Ayşe Doğan’dan sonra söz alan Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel, “bugün Cumhuriyetimizin 94. Yılını yaşıyoruz.Cumhuriyet Cumhur için var,halk için vardır.Onun için bu toplantıda da,halkımızın çok değerli temsilcileri olan siz sivil toplum kuruluşları yöneticilerimizin de çok önemli sorunlarının tartışılacağı ve Tekirdağ gibi ,Türkiye’nin en kısa süre içinde göç alarak nüfusu bir milyonu aşmış olan bu kentimizde sosyal politikalarımızın tartışılması ve çözüm arayışlarının da bu toplantının sonunda,öncekinden çok ileri bir seviyeye geleceğine inanarak çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum.Hakkari gibi hassas bir yerin ardından,bu toplantının kentimizde yapılması son derece önemlidir” Dedi.

Kapanış konuşmasını yapan Ak Parti genel başkan yardımcısı ve sosyal politikalardan sorumlu Malatya milletvekili Öznur Çalık, “Tekirdağ’ın yürekli,güzel insanları,Tekirdağ’dayız.Üç Kemallerin şehrindeyiz.Tarihe tanıklık etmiş çok önemli bir ilimizdeyiz.Namık Kemal’den Yahya Kemal’e ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal’e kadar,üç Kemallerin şehri Tekirdağ’da olmaktan gururluyuz,onurluyuz ve çok mutluyuz.Sosyal politikalarda gönül adımları attık.Eğitimden sağlığa,ulaşımdan,yapmış olduğumuz bütün sosyal politikalara kadar reform mahiyetinde çalıştık.Bu gün de Tekirdağ bize ne söylüyor,ne istiyor,dinlemeye geldik.BUGÜN MİLLETİMİZİ DİNLİYORUZ.BUGÜN MASALARDA DEVLET DEĞİL,MİLLET VAR,SİZ TEKİRDAĞ’IN SESİ OLACAKSINIZ.Bugün Hakkari’den buraya gelişimizde,gönül kapılarınızı bize açtığınız için canı gönülden teşekkür ederiz.Biz dava için değil,sevgi için geldik,işimiz gönül işi,gönüller yapmaya geldik” Dedi. Program, sivil toplum kuruluşlarının sorunlarının dinlenmesinin ardından, yemek ikramı ve bir dizi ziyaretle son buldu.

Kaynak : Murat Ürtekin