info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel`den Muhalefete Gönderme

Birileri Konuşur, Ak Parti Yapar

Ak Parti Tekirdağ Mayıs ayı olağan il danışma meclis toplantısı gerçekleştirildi. Danışma toplantısına Ak Parti genel başkan yardımcısı teşkilat başkanı ve İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, genel merkez teşkilat başkan yardımcısı ve bölge koordinatörü Harun Karaca, İl koordinatörü Mehmet Ali Okur, Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün ve Ayşe Doğan ile tüm Tekirdağ teşkilatları katıldı.

Danışma toplantısında bir ilk gerçekleştirilerek, hayatını kaybeden il başkanı Nurettin Baytekin ve Muratlı Ak parti kurucularından ilçe başkanı Rafet Enis ve Ali Kaplan’ın resimleri olan anma pankartı asıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından kürsüye çıkan Ak Parti Tekirdağ il başkanı Cüneyt Yüksel, muhalefete çok sert eleştirilerde bulundu.

Cüneyt Yüksel, “Ak Parti Tekirdağ teşkilatları referandum startı verildiği ay teşkilat performans sisteminde Türkiye 2.liğine yükselmiştir. Öncelikle tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Tekirdağ teşkilatları TPS’DE 1. OLACAK VE O KONUMU ASLA KAYBETMEYECEKTİR.

Referandum sürecinde her türlü bilgi kirliliğine, teşkilatı demoralize edecek söylemlere, CHP’NİN palavralarına, sırtını PKK, PYD, DEAŞ, DHKPC VE FETÖ gibi vatan hainlerine yaslayanların kirli oyunlarına rağmen gerçekleri büyük ve güçlü Türkiye için kapı kapı gezerek anlatan tüm teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Öncelikle tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyerek bu büyük millete 2023,2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koyan Cumhurbaşkanımıza, bizleri göreve getiren başbakanımıza ve de ilimizde yaşayan bir milyon hemşerimize 12 BELEDİYEYİ HEDİYE ETMEMİZ GEREKİYOR.

Bunu başarmak için riya ile nifak ile, iftira ile yoğrulmuş harçtan örülen tuğla gibi değil, harcı dostluk, samimiyet, sevda olan, birlik ve beraberlik ile örülen birbirine kenetlenmiş duvar gibi olmalıyız. Bir ve beraber olursak, yürekten ve samimi olursak, yalana, dolana, fitneye izin vermez, birlikte çalışırsak, genelde iktidar olan Ak Partimiz yerelde de tüm belediyeleri kazanarak vatandaşına hizmet almanın mutluluğunu yaşatacaktır.

UNUTMAYIN, BİRİLERİ KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin