info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Merkez İlçe den İnecik ziyareti

AK Parti Merkez İlçe den İnecik ziyareti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği gezi programı kapsamında İnecik köyünü ziyaret etti.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen ‘köy gezileri’ programı kapsamında AK Parti Teşkilatı, İnecik Köyü’nü ziyaret etti. Ziyarete, Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ile İl ve Merkez İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

AK Partili heyeti köy kahvehanesinde karşılayan İnecikliler, Ziyaeddin Akbulut’tan ikinci bir alt geçit talebinde bulundular. Milletvekili Ziyaeddin Akbulut konuyla ilgili gerekli çalışmayı yapıp İneciğin karayolunun karşı bölümünde kalan arazileriyle trafiğini rahatlatması için Karayolları Genel Müdürlüğü ile iletişime geçeceğini belirtti.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ise, İnecik Köyü sakinlerinin taleplerini not ederek Hükümet yatırımları hakkında kendilerine bilgiler verdi. Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi’ne dönüşümünün köy ve belde halkları için hayati önemde olduğunu vurgulayan Tunca, yatırım ve hizmetin Büyükşehir belediyesi eliyle artarak devam edeceğini söyledi.

Köy sakinleriyle uzun bir sohbet gerçekleştiren AK Partili heyet daha sonra Köy Muhtarlığı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.