info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti M.İlçe Bşk. Emrah Tunca dan Gaziler Günü açıklaması

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ‘Gaziler Günü’ dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımladı.

Emrah Tunca’dan ‘Gaziler Günü’ açıklaması

Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca açıklamasında, vatan için canlarını, kanlarını feda eden şehit ve gazileri devlet ve millet olarak her zaman saygıyla yad ettiklerini vurguladı. Başkan Tunca, “Vatanını canından önde tutan, askerimiz, polisimiz, öğretmenlerimiz ve bu uğurda can veren vatandaşlarımız ülkemizin gurur kaynağıdır. Türk ulusu onların fedakarlıkları sayesinde yoluna devam etmektedir.” diye konuştu.

Ülke olarak birlik ve beraberlik ruhunun en üst düzeyde tutulması gereken süreci yaşadıklarını vurgulayarak, “Bugün de birlik ve bütünlüğe kasteden bölücü teröre karşı kararlılıkla sürdürülen mücadelede, eşsiz kahramanlıklarda bulunan şehitlere ve gazilere çok şey borçluyuz. Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi Türk milleti olarak her zaman sevgi ve saygıyla anmaktayız. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize, saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmak ortak sorumluluğumuzdur” şeklinde konuştu.
 

K Parti Tekirdağ Merkez İlçe’nin şehit ve gazilere olan ilginin canlı tutulması ve onların ülke için gösterdikleri kahramanlıklara teşekkür amacıyla haftanın bir gününü şehit ve gazilerin ziyaretine ayırdıklarını vurgulayan Emrah Tunca sözlerini şöyle sürdürdü: “Gaziler günü vesilesiyle ebediyete intikal eden şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olan hayattaki gazilerimizi minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum”