info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti nin 12. Kuruluş Yıldönümü Tekirdağ da Kutlandı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 12.kuruluş yıl dönümü nedeniye Tuğlalı Park ta basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 12. kuruluş yıl dönümü nedeniye Tuğlalı Park'ta basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Ahmet Kambur, "Bu partinin asıl kurucusu millettir." dedi.
 
Düzenlenen toplantıya Milletvekili Özlem Yemişci, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, teşkilat mensupları, basın mesupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açıklamada bulunan Ahmet Kambur, "Bugün AK Parti'nin 12. yılını kutluyoruz. Kurulduğumuz yıl olan 2001'de ekonomi dip yapmış, siyasete ve siyasetçiye güven hiç kalmamıştı. Böyle bir ortamda sayın genel başkanımız ve Başbakanımız Recep Teyyip Erdoğan arkadaşlarıyla beraber Afyon'da başlayan mücadele ile 14 Ağustos 2001 tarihinde siyasi bir partiye dönüştü. Bu partinin asıl kurucusu ise millettir." diye ifade etti.
 
AK Parti'nin, milletin teveccühü ile bugünlere geldiğini belirten Kambur, "AK Parti, kuruluşunun üzerinden 15 ay gibi kısa bir süre geçmesinin ardından girdiği 3 kasım 2002 seçimlerinde tek başına iktidar oldu. O günden bugüne yapılan 3 genel seçim, 2 mahalli seçim ve 2 referandum şeçimlerinden hep birinci olarak çıkmasını başardı. İnşaallah bundan sonraki süreçte de bu birinciliği devam ettirecektir." diye ifade etti. Yapılan basın açıklamasının ardından vatandaşlara pilav ikram edildi.