info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Şarköy de 4 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın organizasyonu, Beylikdüzü Belediyesi sponsorluğunda Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 4 bin kişinin katıldığı iftar yemeği düzenlendi. Yemekten sonra semazenler döndü, ilahiler okundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın organizasyonu, Beylikdüzü Belediyesi sponsorluğunda Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 4 bin kişinin katıldığı iftar yemeği düzenlendi. Yemekten sonra semazenler döndü, ilahiler okundu. 
Şarköy İnönü Caddesi sahil yolunda kurulan iftar sofrasına; Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, İl Başkanı Ahmet Kambur, İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bölge belediye başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile vatandaşlar, yazlıkçılar ve turistlerin de katılımıyla 4 bin kişiye iftar yemeği verildi.
İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği Sanatçısı Refik Akbulut’un okuduğu ilahilere semazenler eşlik etti. Akbulut, Tasavvuf Müziğinden de güzel örnekler sundu.
Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Beylikdüzü Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen iftar yemeğine 4 bin kişinin katıldığını ifade ederek “Burada her partiden, her siyasi görüşten insan var. Hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklıyoruz, birlik beraberlik içinde Şarköy’de bir aradayız” dedi.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da yaptığı açıklamada “Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde bu büyüklükte iftarlar düzenlemek istiyoruz.” Dedi. İftarın sponsorluğunu gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi Belediye Başkanı Yusuf Uzun “Şarköy’de çok güzel bir ortamı paylaşıyoruz. Şarköy halkını da Beylikdüzü’nde düzenlediğimiz iftar sofralarına davet ediyoruz.” Dedi.
AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd, Şarköy Belediyesi’nden Cumhuriyet Meydanını istediklerini, meydan kirlenir gerekçesiyle verilmediğini ifade ederek “Meydanın adı Cumhuriyet, yani halkın meydanı, ne yazık ki CHP’li Belediye Başkanımız meydanı halka açmadı. Buna rağmen sahil yolunda düzenlediğimiz iftar soframıza ilçe halkı dışında, tatillerini geçirmek için ilçemizde bulunan yazlıkçılar, turistler de katıldı, çok güzel bir atmosfer altında, birlik ve beraberlik içinde iftarımızı yaptık” dedi.
İftar sonrası masalarda ekmek artıklarının fazlalığı dikkat çekti.