info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Sokak İftarı Düzenleyecek

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Unutturulmaya çalışılan Ramazan ruhunu gönüllere işlemek, bereketini ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşamak adına soframızı, aşımızı vatandaşlarımızla paylaşacağımız Tekirdağ’ın en büyük sokak iftarına tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Unutturulmaya çalışılan Ramazan ruhunu gönüllere işlemek, bereketini ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşamak adına soframızı, aşımızı vatandaşlarımızla paylaşacağımız Tekirdağ’ın en büyük sokak iftarına tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. 
AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe ile kardeş ilçe Küçükçekmece Teşkilatı birlikteliğinde 27 Temmuz Cumartesi günü Tekirdağ Merkez’de 6 bin kişilik “Sokak İftarı” düzenleniyor. Sahil Dolgu Saha’da Tekirdağ sakinlerini iftarda buluşturmayı hedefleyen “Sokak iftarı” programı için çalışmalar yürüten AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı, süprizlerle dolu bir iftar programını hayata geçiriyor. AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı ve Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nın organizasyonunda düzenlenecek olan iftar programı için üç büyük TIR’ın hazırlandığı belirtildi. İftar programı öncesi alanı dolduran vatandaşlar için ebru ve el sanatları ekibi, çocuklara yönelik gösteriler, tasavvuf musikisi ve ilahi dinletisi gibi çeşitli etkinliklerin yer alacağı öğrenildi.
AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, kendilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek iftar programının geçen yıl 4 bin kişilik yapıldığını hatırlatarak, “Önceki yıl Tekirdağ tarihinin en büyük sokak iftarını gerçekleştirme şerefine nail olduk. Hatta Sahil alanına geç gelen bazı vatandaşlarımız yer bulmakta güçlük çekti. Yer bulamayanlar oldu. Onlara ayaküstü de olsa iftar kumanyası verebildik. Geçen yıl yoğun katılımı göz önüne alarak bu yıl 6 bin kişilik iftar programı düzenleyeceğiz” dedi.
Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Vatandaşlarımıza Tekirdağ’da Ramazan’ın ruhunu yaşatma sözü vermiştik. Ramazan vesilesiyle gönül kardeşliğini ve iftarın manevi havasını Tekirdağlı hemşerilerimizle birlikte yaşayacağız” diye konuştu.
Tunca, Ramazan’ın bereketinin göstergesi olarak ifade ettiği iftar sofralarını, gönül sofralarına dönüştürmek amacıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, “Unutturulmaya çalışılan Ramazan ruhunu gönüllere işlemek, bereketini ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşamak adına soframızı, aşımızı vatandaşlarımızla paylaşacağımız Tekirdağ’ın en büyük sokak iftarına tüm halkımızı davet ediyorum. 27 Temmuz Cumartesi akşamı Sahil’de iftarımızla halkımızla aşımızı paylaşıp, barışa, dostluğa ve kardeşliğe dair her ne varsa bir arada onu yaşayacağız” dedi.
Başkan Tunca sözlerini şöyle sürdürdü: “Sokak iftarlarımızla Tekirdağlı hemşehrilerimizle bereket ayında bir gün dahi olsa hep beraber aşımızı paylaşacağız. Tekirdağ’ı AK Partili Büyükşehir ile buluşturacağımız gün, kentimiz insanından esgirenen, adeta unutturulan, geleneksel Ramazan iftarlarını ve eğlencelerini sosyal belediyecilik sorumluluğu ile tekrar hayata geçireceğiz”