info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ 1. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Tekirdağ , Edirne , Kırklareli, ve Çanakkale illerinin yerel yöneticileri ve Ak Parti İl Yöneticilerinin katıldığı toplantı bu gün Tekirdağ NKÜ Piramit Salonunda yapıldı.

Geniş katılımla gerçekleşen toplantıyı organize eden İstanbul Milletvekili ve Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan Yardımcısı Hüseyin Bürge ile birlikte, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Zonguldak Milletvekili Özcan Gürpınar, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Eski Milletvekili Mehmet Sekmen, Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Kurcan Çelebi, Çanakkale Eski Milletvekili Müjdat Kuşku, Edirne Eski Milletvekili Ali Aya, Tekirdağ Eski Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca, Eski İl Başkanı Soner Çizen, Malkara Belediye Başakanı Birıol Kaya, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali İrtem ile Belde Belediye Başkanları ve yerel yöneticiler katıldılar.

TBMM de yoğun çalışmalr sebebiyle Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişci, Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir, İstişare Toplantısına katılamadıkları için mesajları okundu.

Divan başkanlığına İstanbul Milletvekili Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Hüseyin Bürge, Kırklareli İl Gençlik Kolları başk Ömer Faruk Akkol, Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal, Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Lalapaşa Belediye Başkanı Ali Osman Uzun seçildiler.

Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin, Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Çanakkale il Başkanı Muzaffer Kutlu, İstişare toplantısına katıldılar.

Basına açık bölümde ilk konuşmayı Tekirdağ Ak parti il başkanı Ahmet kambur yaptı daha sonra Çevre ve şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlık çalışmalarıyla ilgili geniş açıklamalarda bulundu. Trakya ya ve Türkiye ye göreve geldikten sonra yapılan yatırımları ve bakanlık olarak yapmayı planladıkları işler hakkında geniş bilgiler verdi, Türkiye yi nereden nereye getirdik, bu yapacakalrımız artarak devam edecektir dedi. Daha sonra Ak parti genel başkan yardımcısı yerel yönetimler başkanı Manisa milletvekili Hüseyin Tanrıverdi uzun konuşmaları ile toplantıya katılan herkesi çok çalışması gerektiğini 1. Bölge  1. Grup toplantıda sizlerden tek istediğim herkese ulaşmanız , bu bölgede önce üyelerimizi arttırmak daha sonrada hükümet yatırımları ile birlikte bütün belediyelerin kazanılmasını istiyorum , şu anda görev başında olan belediyelerin durumu ortada bunları vatandaşlara anlatmak lazım. Onların akibetleri mahkeme kapılarında sorgu ile geçiyor. Ak partili belediyelerin  hiç birinde hizmetin dışında bir sıkıntı yok, örnekleri ortada işte çorlu işte Edirne İşten Antalya İşte Ankara bu örnekleri daha da arttırabiliriz dedi.

Genel başkan yardımcısı ve yerel yönetimler başkanı Hüseyin Tanrı verdinin konuşması sonrası Tekirdağ M.ereğlisi Sultanköy beldiye başkanı Ersin Çolpan belediye meclis üyeleri Kamil Baş, Emre Topuz,Cemal Bozkurt, Hasan Dağlı, Ekrem Türktaş, Sadettin Kıroğluna Ak partiye katılım belgeleri imzalanarak rozetleri takıldı.

Belediye başkanı ersin Çolpan’ın katılım ve rozetinin 11 temmuz 2012 de Ankara da yapılacak toplantıda Başbakan ve Ak paeti Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan tarafından takılacağı açıklandı.

Daha sonra basına kapalı bölümde ilçe belediye başkanları adına Çekezköy belediye başkanı Ali Ertem , Belde belediye başkanları adına Lüleburgaz Ahmet Bey beldesi Beld. Başk Ünal Kaymaz, Yerel yönetimler adına Tekirdağ il başkan yardımcısı yerel yönetimler başkanı Şener Çelikayar, il genel meclisi başkanları adına Çanakkale İl genel meclisi başkanı Ali Rıza Tekin konuşma yaptılar. Basına kapalı bölümde soru cevapla devam edildi.

İstişare toplantısından ayrılan çevre ve şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar Tekirdağ da yapılan Karadeniz illeri kültür yardımlaşma derneği yayla şenliklerine katıldı.burada hemşerileri ile hasret gideren Bayraktar, şenlik alanındaki alışveriş merkezlerini gezdikten sonra  alandaki programa katılarak horon tepti.