info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Süleymanpaşa Adayı Belli Oldu Mu?

2014 Yerel seçimlerde Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayları aldığımız duyumlara göre...

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugünkü yaptığı açıklamalarda Büyükşehir Belediye Başkanlarının kim olacağı konusunda adayların büyük bir olasılıkla belirlendiğini bir kaç yerin kaldığını belirtmişti. Bizde Ak Partinin kurucu üyelerinden ve diğer Ak Partili yetkililerle yaptığımız görüşmeler sonucunda bazı kişilerin düşüncelerine ve yorumlarına ne kadar ters gelsede bu tür bir karar çıkabileceğine inandığımızı aldığımız duyumlardan belirterek 2 adayı ön plana çıkardık. %100 diyemeyebiliriz ama bu adaylar açıklanırsa kimseye süpriz olmasın
 
Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı
Mustafa YEL
 
Ayrıca AK Parti, 33 belediye başkan adayını belirledi. Diğer adayları belirleme çalışmaları, 10 gün içinde tamamlanacak. Adayları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kamuoyuna açıklayacak.Adaylar, temaül yoklamaları ve anketlerle belirlendi. AK Parti'nin İstanbul'da seçime Kadir Topbaş ile girmesi bekleniyor.
 
 
Ankara'da Melih Gökçek, Kayseri'de Mehmet Özhaseki, Konya'da Tahir Akyürek, Bursa'da Recep Altepe ve Şanlıurfa'da Ahmet Eşref Fakıbaba da değişmesi beklenmeyen iller.
 
Kabineden hangi bakanın belediye başkan adayı olacağı da 10 gün içinde kesinleşecek. Kulislerde, AK Parti'nin İzmir adayının Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olacağı konuşuluyor.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in ismi de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçiyor.
 
Sağlık eski bakanı Recep Akdağ'ın memleketi Erzurum'dan, Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'in ise Antalya'dan aday olması bekleniyor.