info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ’ın Ufku Açık, Türkiye’nin Ufku Açıktır Dedi

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ’ın Ufku Açık, Türkiye’nin Ufku Açıktır Dedi

Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri, Ak Partili vatandaşlar ve yöneticiler, il başkanı Ahmet Akçay’ın yeğeni Kader Kaydı’nın Muratlı’dan sonra Süleymanpaşa’da ikinci optik gözlük mağazasının açılışına katıldı.
 
 
İşyeri sahibi Kader Kaydı, “bu mağazayı açarken amacımız, ahlaklı, dürüst bir şekilde Muratlı halkına, Tekirdağ halkına hizmet vermekti. Halkın memnuniyetini gözeterek, en iyi şekilde yardımcı olmak, tüm gözlük ihtiyaçlarını karşılamaktı. Bunu da başardık, memnunuz. Bizi burada da yalnız bırakmayan başta Muratlı’dan müşterilerimiz olmak üzere açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim” Dedi. Açılışta bir konuşma yapan Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel;
“Bugün, Ata Optik’in açılışını yapmaya ve bol kazançlar dilemeye geldik. Yüce Rabbimden diliyorum ki, bol kazanç sağlayarak çoluk çocuklarına helal kazanç götürsünler, bu ülkenin gelişmesine katkıda bulunsunlar. Malumunuz geçtiğimiz bir Kasımda, ülkemiz çok önemli bir seçim yaşadı ve bu seçimin sonucunda Türkiye istikrara karar verdi. Siyasi istikrarın sonucunda, bizleri ekonomik anlamda çok önemli gelişmeler bekliyor.
 
 
İşte Tekirdağımız, büyükşehir belediyesi olmasıyla, yayından fırlayacak bir ok misali, daha hızlı gelişmesi için hükümetimiz tarafından bu konuda takip edilmiş bir ildir. Bakın iktidar partisinden ilk defa üç tane milletvekilimiz oldu. Ben tüm Tekirdağlı hemşerilerimize de bu anlamda teşekkürlerimi sunuyorum.
 
 
Biliyoruz ki, sorumluluğumuz artık daha fazla. VATANDAŞIMIZ GÖREVİNİ YAPTI, ŞİMDİ SIRA BİZ MİLLETVEKİLLERİNDEDİR.
Metin Akgün ağabeyimizle, Ayşe Doğan hanımefendimizle, il başkanımızla gecemizi gündüzümüze katarak gayretli bir çalışma içine gireceğiz ve bunun sonucunda, bugün açılışını yaptığımız Ata Optik gibi modern müesseselerimiz olacak.
İNANIYORUM Kİ, TEKİRDAĞIN, TÜRKİYENİN UFKU AÇIK” Dedi. 
 
Kaynak : Murat Ürtekin