info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel`den Albayrak ve CHP`li Belediyelere Veryansın

21. YY`da İnsanları Susuz Bıraktınız

Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ’ın 40 köyünde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki TESKİ’nin halkı susuz bırakmasına Muratlı 7.Ak Parti olağan kongresinde tepki gösterdi.21. yüzyılda 40 köyün susuz bırakılmasının kabul edilemez olduğunu söyleyen Mustafa Yel; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’a önem veriyor ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra yine bir Rumelili Mustafa Şentop Hocamızın Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı seçilmesi de bunun en önemli örneğidir.

Tekirdağ’a yatırımlar da hız kesmeden devam ediyor. Ama Tekirdağ’da yerel yönetimlere baktığımızda Tekirdağ’ın 8 ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarda olduğunu görüyoruz.Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisinin ne zaman ve nerede olursa olsun, aynı filmin çekildiğini görüyoruz. İşte tam bu noktada, yaklaşık olarak bugün 40 tane kırsal mahallemizde yani 40 tane köyümüze gittiğimizde şu anda sular akmamaktadır. Tekirdağ’da su mu kalmadı? Doğal kaynaklarımız mı azaldı? HAYIR.

Devlet su işlerinin yapmış olduğu çeşitli yatırımlarla su miktarını çoğalttık. Naip Barajı gibi içme suyu kaynaklarımızı bundan sonra yapacağımız yatırımlar da olmak üzere arttırmaya devam ettik. Âmâ yönetimsel hatalar nedeniyle şu anda,21. Yüzyılda,2020 yılının Ağustos ayının 8’inde 40 tane Tekirdağ’ımızın köyünde suyun akmadığını görüyoruz. Artık uyanma zamanı diyoruz.

BU UĞURDA HİÇ BİR ŞEY BİLMEYEN, KENDİSİNİN HİÇ BİR VİZYONU OLMAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZLE VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BU İŞİN YAPILAMAYACAĞINI TEKİRDAĞLI HEMŞERİLERİMİZİN ANLAMIŞ OLDUĞUNU YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ZİYARETLERDE GÖRMEKTEYİZ.2023 YILINDAKİ GENEL SEÇİMİN ARDINDAN GELECEK BELEDİYE SEÇİMLERİNDE TEKİRDAĞ’I AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRARAK BU HİZMETSİZLİĞE SON VERECEĞİZ” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin