info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Partide Şok İstifalar

AKP Malkara İlçe teşkilatındaki istifaları sonrasında 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Malkara’daki Akp’ye oy veren seçmenlerde kaygılar uyandırıyor.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde başarı sağlayarak Belediye başkanlığını kazanan AKP de önce ilçe başkanı Ercan KİREMİTÇİ,daha sonra gençlik kolları başkanı Gökhan BAYLAN, ardından kadın kolları başkanı olan Selma ÇOLAK’ın istifası Malkara da acaba AKP de istifa sırası kimde diye kafalarda soru işareti oluşturuyor. Malkara Akp’de İstifa eden başkanların yapmış oldukları açıklamalarda Ercan KİREMİTÇİ ve Gökhan BAYLAN ın yönetim ile fikir ayrılıklarından dolayı kadın kolları başkanının ise beş yıldır kadın kolları başkanlığındaki görev sırasında çok yorulduğunu eve hiç zaman ayırma fırsatı bulamadığını bu nedenle kadın kolları başkanlığından istifa ettiğini belirtmiştir. 

Akparti kadın kolları başkanlığından istifa eden Selma ÇOLAK muhabirimize yapmış olduğu açıklamasında “Başkanlık görevim sırasında beş yıl yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber gece gündüz çok iyi çalışmalar yaptık. Hatta şunu da söyleyebilirim 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde belediyeyi kazanmamızda kadın kolları olarak katkımız büyüktür, yoruldum bundan sonra bayrağı diğer arkadaşların alarak kalınan yerden devam etmelerini istiyorum” dedi ve bu nedenle de istifa ettiğini açıkladı.

Kaynak : AHA