info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti’den Chp’li Mandalı’ya Ziyaret

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya 3’üncü dönem Başkanlığı için hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini kaydeden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, "Kazasız belasız bir seçim süreci yaşadık. Bu saatten sonra siyasi partiler ikinci planda olmalıdır. Çünkü Kapaklı halkının menfaatleri için ilçede ve özellikle de Büyükşehir’de birlik beraberlik içinde olmalıyız. Bu kapsamda Belediye Başkanımızın da tecrübeli olması Kapaklı için büyük bir avantajdır" diyerek yeni dönemde Mandalı ve ekibine başarılar diledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçe olarak çok güzel bir seçim süreci yaşadıklarını belirtti. Seçimlere sayılı günler kala ilçede ufak tefek gerilimlerin yaşandığını kaydeden Başkan Mandalı, "Seçimler yaklaştıkça kime nereden ne kadar oy çıkar gibisinden hesaplar yapılmaya başlandı. Tüm bu yaşananlar demokrasinin olmazsa olmazlarındandır" dedi. 
 
Kapaklı Belediyesi olarak, ilçe halkının faydasına olacak hizmetler için yeri geldiğinde hükümet desteğine de ihtiyaç duyulacağının altını çizen Başkan Mandalı, "Bu anlamda sizlerin bize destek olacağınızdan hiçbir şüphemiz yoktur. Biz de dün olduğu gibi bundan sonra da hiçbir ayrım yapmadan tüm Kapaklı halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kaydetti.