info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Partililer Danışma Meclisi nde buluştu

AK Partililer Danışma Meclisi nde buluştu

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Teşkilatının, Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Tekirdağ Valilik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İl Başkan Yardımcıları, Ahmet Aygün, Ali Gümüş, Ömer Polat, Özkan Taşkıner, Galip Öge, Cüneyt Yüksel, Şener Çelikayar, Nurettin Değirmenci, Sadık Baş, Şükrü Akçaoğlu, Selime Günder Yazıcı, İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclisi Üyesi Halil İbrahim Üzmezoğlu, Tekirdağ Belediye Meclis üyelerinden Nevzat Bahar, Mesut Demir, Önder Aydın, Bayram Başelma, Karacakılavuz Belediye Başkanı Ömer Gümüş, Banarlı Belediye Başkanı Selami Altınay, Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Belde yöneticileri, AK Parti Merkez İlce Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, AK Parti’nın alnının akıyla 10 yıldır milletin hizmetinde olduğunu anlattı. 10 yıllık iktidarları döneminde AK Parti’nin başarısını hazmedemeyenlerin önlerine ket vurmaya, partilerini halka hizmet yolculuğundan döndürmek için her türlü melaneti sergilemekten geri durmadığına işaret eden Tunca,  “Hamdolsun bizim için hazırlanan bu tuzakları milletin desteğiyle atlatıp yolumuza devam ettik. Hatta önümüze çıkan engeller bizi daha çok birbirimize kenetledi. Birbirimizle tek yürek olmamızı sağladı. Ve saflarımızı daha da sıklaştırdık. Çünkü, bizim siyaset anlayışımızın merkezinde bu ülkeyi ülke yapan halkımız vardır. Biz bu yola çıktığımız andan beri Milletimizle hareket ettik, Milletin diliyle konuştuk. Konuşmaya da devam edeceğiz” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Tunca, Türkiye’nin, 2023 hedeflerine doğru, adım adım ilerlerken, bu hedeflere, halkın desteği, AK teşkilatların, AK yüreklerin emeğiyle, alın terleriyle geldiğini söyledi. AK Partinin 10 yıllık iktidarında Tekirdağ’a Üniversite, duble yollar, Tekirdağ Çevre Yolu, Tekirdağ Muratlı Demiryolu, binden fazla derslik, Köydes ve Beldes yatırımları yapılıp, Tekirdağ’ın modern şehir konumuna kavuştuğunu anımsatan Emrah Tunca sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkeyi cuntacıların, çetecilerin batağından çıkardık. Demokrasinin yerleşmesini, kalkınmada, adalette, hizmette ülkemizde çığır açılmasını AK Partimiz sağlamıştır. Hep beraber gecemizi gündüzümüze kattık, eşimizden, çocuğumuzdan, işimizden feragat edip ülkemize hizmet sevdasıyla sevinçlerimizi, acılarımızı, yorgunluklarımızı bölüştük. Yarınların Tekirdağ’ını, Türkiyesi’ni güçlü kılmak adına çalışmalarımızı sürdürdük”

AK Parti’nin Türkiye’ye inanmayanlarla, karamsar, kötümser tablolar çizenlerle yollarını ayırdığına dikkat çeken Tunca, “Ülkemizin kalkınması için elini taşın altına koymaya hazır olan her kesimle, milletimizle, her zaman istişare halinde olduk. Yatırımcımıza, girişimcimize, sanayicimize, işverenimize, işçimize, emekçimize, sivil toplum kuruluşlarımıza asla ve asla kulak tıkamadık” diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Tunca, yaklaşan yerel seçimlere de değinerek, öncelikli temel hedeflerinin 2013 yerel seçimleri olduğunu vurgulayarak, “Hemşehrilerimizin iradesiyle inşallah Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi AK kadrolarımıza emanet edilecektir” şeklinde konuştu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Kambur ise, Tekirdağ’ın önümüzdeki dönemde Büyükşehir olacağını hatırlatarak, “Önümüzde bir yıllık süreç var. Tekirdağ’ın büyük şehir statüsü ile gireceği seçimde, hepimiz çok çalışarak, başta Tekirdağ büyükşehir belediyesi olmak üzere, ilçe belediyelerini almak için var gücümüzle çaba sarf edeceğiz. Bunun için sizden çok iyi çalışmanızı istiyorum” diye konuştu.

Teşkilatın üye çalışmalarına ağırlık vermesi gerektiğini vurgulayan Kambur, “Üyelik insanlara aidiyet duygusu aşılar. Tekirdağ’daki üyelik çalışmalarımızı sürdürüp üye sayımızı artırmamız gerekiyor. Büyük Kongre’nin ardından %20 üyelik hedefi önümüze konmuş durumdadır. Hepinizin çok çalışarak, hem hizmetlerimizi lokal anlamda vatandaşlarımıza ulaştırmanızı hem de üye çalışmalarınızı hızlandırarak Tekirdağlı hemşehrilerimizi partimizin üyesi yapmanızı istiyorum” diye konuştu.

İl Başkanı Kambur’un konuşmasının ardından Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Sezayi Çetin, Seçim İşler Başkanı Ahmet Kuşoğlu ve Yerel Yönetimler Başkanı Şenol Gönüldaş teşkilat içi faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

İlçe Danışma Meclisi Toplantısı slayt gösterileri ile dilek ve temennilerin ardından son buldu.