info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akbulut tan Tekirdağlılara İletişim Fakültesi Müjdesi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeedin Akbulut, Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde iletişim fakültesi kurulacağı müjdesini verdi.

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeedin Akbulut, Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde iletişim fakültesi kurulacağı müjdesini verdi.
 
Tekirdağlı yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaedin Akbulut, Tekirdağ'da basın camiasının her geçen daha da geliştiğini söyledi. Basının vatandaşları bilgilendirmede büyük rol üslendiğini söyleyen Milletvekili Akbulut, Tekirdağ'da gazeteciliğin geliştirilmesi için çalıştıklarını ifade etti.
 
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile iletişim fakültesi kurulması yönünde bir görüşme yaptığını ifade eden Akblut, "İnşallah önümüzdeki yıllarda üniversitemiz bünyesinde kurulacak iletişim fakültesi eğitim ve öğretime başlayacak. Üniversitemiz 4 yıllık iletişim fakültesini Çerkezköy'e bağlı Veliköy beldesindeki binasında kuracak. Birkaç dönem sonra öğrenci alacaktır. Bununla ilgili üniversitemiz bünyesinde çalışmalar devam ediyor. İleri günlerde bu çalışmalar daha da detaylandırılacak. Ben buradan Tekirdağlılara iletişim fakültemiz hayırlı olsun diyorum." dedi.