info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak`ın Basın Toplantısı (Fos) Çıktı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in basın mensuplarıyla birlikte Süleymanpaşa ’da yapmış olduğu hizmetleri yerinde gösterip bilgi verip, âdeta gövde gösterisi yapınca, buna karşı hamle olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramada otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bu toplantıda, yıllardır (KÜS) olduğu gazetecileri dahi davet eden Albayrak, yine sınıfta kaldı. Büyük bir hevesle Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin icraatlarını öğrenmek için bu toplantıya katılan basın mensupları, hayal kırıklığına uğradı. Süleymanpaşa Belediye başkanı Cüneyt Yüksel’in programıyla, “turizm gezisi” diye dalga geçen Albayrak, Defalarca Müdür değişikliğine uğrayan, soruşturma geçiren, Türkiye’nin en pahalı suyunu satan TESKİ ile övünmekten başka bir açıklama yapamadı.

3.000 günde 350+50 PROJE diye basın mensuplarını toplantıya çağıran Kadir başkan, hiçbir projeyi net olarak ifade edemedi. Geçmişi geride bırakmak gerektiğini söyleyen Albayrak, buna mukabil halen bazı basın mensuplarına üstü kapalı sitemde bulunmayı ihmal etmezken, davet ettiği misafiri olan basın mensuplarına bu tavrı tepkiyle karşılandı. Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel gibi “yapacağız” demeyeceğini söylerken kendi sözlerine çelişkili olarak Süleymanpaşa ve Çorlu’ya otogar “yapacağız” kültür merkezleri “yapacağız” sözleriyle kendi kendisiyle çelişen açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarını 5 yıldızlı otelde yemekte ağırlayıp, hediyeler verip, bire bir fotoğraf çektirerek gövde gösterisi yapmak isteyen Kadir Albayrak, bu konuda sınıfta kaldı. Basın mensupları gövde gösterisi değil icraat istiyor. Kadir Albayrak’ın Cüneyt Yüksel’in ilk basın buluşmasında geri kalan hizmetlerini anlatacağı ikinci buluşmasına nasıl bir karşı hamle yapacağı Cüneyt Yüksel’in ikinci basın buluşmasından sonra belli olacak. Kadir Albayrak’ın basın buluşmasında, “dağ fare doğurdu”

GAZETECİLERİN BİR HAFTA SONU TÜM DAİRE BAŞKANLARININ KATILIMIYLA İKİ GÜNLÜK ÇALIŞTAY TEKLİFİNE NE CEVAP VERECEĞİ MERAKLA BEKLENİYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin