info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ali Yerlikaya’dan Personellere Veda Yemeği

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, İl Genel Meclis Üyeleri ve Özel İdare Personeli Onuruna veda yemeği verdi.

Vali Yerlikaya, Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olması dolayısıyla görevi son bulan İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Özel İdaresi personeli onuruna akşam yemeği verdi. Yemekte ilk olarak İl Özel İdaresi'nin görev süresince gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların sunumu yapıldı. Sunum sonrasında İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Başar, İl Genel Meclis Başkanı Av. Orhan Perçinoğlu ve İl Genel Meclisi Eski Başkanları Münir Karaevli ve Halil Çelik konuşma yaparak Vali Ali Yerlikaya'ya ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından söz alan Vali Yerlikaya, “Burada gerçekten demokrat ve tamamı müstakil bir meclis gördüm. Bizden sonraki büyükşehir belediye meclisine örnek teşkil edecek çalışmalarda bulunuldu. Bu çalışmalardan dolayı tüm İl Genel Meclis Üyelerimizi ve İl Özel İdaresi personelini yürekten kutluyorum. Bundan sonraki hayatlarında sağlık ve sıhhat diliyorum" ifadelerini kaydetti.
 
Ardından Vali Ali Yerlikaya tarafından İl Genel Meclis Üyelerine ve İl Özel İdaresi personeline plaket ve teşekkür belgeleri verildi.