info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alkollü Şahıs Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Çerkezköy-Çorlu yolu üzerinde aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen şahıs önce BSH Kavşağı’na dönmekte olan TIR’ın dorsesine, daha sonra da başka bir araca çarparak zincirleme kazaya sebebiyet verdi.

Kazanın ardından kısmen trafiğe kapanan yol, hurdaya dönen aracın çekici vasıtasıyla kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. 
 
İddiaya göre, Çerkezköy Kızılpınar istikametinde seyir halinde olan Erdi I. yönetimindeki 34 AD 3313 plakalı otomobil, Kızılpınar yönünden gelen ve BSH Kavşağı’na dönmeye çalışan Delchev Plamen Ginev yönetimindeki TIR’ın dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Erdi I. idaresindeki otomobil daha sonra Bilal Küçükçoban yönetimindeki 59 UE 599 plakalı otomobile çarptı. 
 
Kaza sonrası olay yerinden uzaklaşan Bulgaristan uyruklu Delchev Plamen Ginev yönetimindeki TIR, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Organize Sanayi Bölgesi girişinde durduruldu. Sürücü sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kazada TIR dorsesine çarparak savrulan araçla çarpışan Bilal Küçükçoban ile kızı da tedbir amaçlı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne getirildi ve polis ekipleri tarafından ifadelerine başvuruldu. 
 
Kaza sonucu TIR’ın dorsesine arkadan çarparak hurdaya dönen 34 AD 3313 plakalı araç sürücüsü Erdi I. yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Erdi I.’nın aşırı derece alkollü olduğu için bilincinin kapalı olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kazanın ardından kısmen trafiğe kapanan yol, hurdaya dönen aracın çekici vasıtasıyla kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. 
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.