info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP`nin Muratlı Adayı Varol Türel Oldu.

Muratlı Belediye Başkan Adaylığı için CHP ilçe teşkilatından 6 aday adayının yarıştığı oylamada kazanan Varol Türel oldu.

Seçim sürecinde CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Candan Yüceer, Muratlı'ya gelerek adaylara başarılar dilerken, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün seçim süreci boyunca adayların ve partililerin yanında oldu. CHP İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Başkan yardımcısı Levent Gündoğdu ve il yönetimiyle birlikte süreci takip etti. Seçim sonucunda bir konuşma yapan Şenol Özg0r Taşmerdivenli," bugün Muratlı'da Demokrasi kazandı.Ben öncelikle bu yarışa giren,bu yarışa baş koyan, aday adaylığını büyük bir saygı, sevgi ve özveriyle yürüten tüm aday adaylarına huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bugün burada Demokrasi şöleni yaşandı. Bugün burada çıkan sonuçtan sonra tüm aday adayları girmedik sokak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklar. Bugün burada Muratlı Belediye Başkan adayı değil Muratlı Belediye Başkanı açıklanıyor, hayırlı olsun " Dedi.

Konuşmaya önceki dönem belediye başkanlarına rahmet ve teşekkürle başlayan CHP'nin Muratlı Belediye Başkan adayı Varol Türel, " Bana destek olan partililerime,adaylık yarışındaki aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kazanılmış hiçbir şey yok. Mücadele şimdi başlıyor.Cumhuriyet Halk Partisi,Atatürk'ün partisi, mirasıdır. Mustafa Kemal'i sevmeyenin bu partide işi ve yeri yoktur. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisine selam olsun. Yaşasın Mustafa Kemal, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi " Dedi.

Seçim sonucunda en yakın rakibine 54 oy fark atan Varol Türel, 31 Mart yerel seçimlerinde Muratlı Belediye Başkanlığı için yarışacak. Yapılan seçimde Varol Türel 243, Murat Yarımdünya 189, Melih Marangoz 152, İsa Kunt 103, Sedat Gürler 95, Ersel Gündüz 2 oy alırken, 6 oy geçersiz çıktı.

Yüksek oy alması beklenen Sedat Gürler'in son sırada çıkması şaşkınlık yaratırken, Murat Yarımdünya ve Melih Marangoz çok yüksek oy alarak Varol Türel'i zorladılar. Seçim sonunda kazanan VarolTürel, CHP'NİN Muratlı Belediye Başkan Adayı olarak sahalara inecek.

Kaynak : Murat Ürtekin