info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Altyapı Hizmetleri Devam Ediyor

4. Etap altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

Havuzlar Mahallesi Orhan Bey Caddesi ve bağlı sokakları, Şeyhsinan Mahallesi, Eski Tekirdağ Caddesi ve bağlı sokakları, Derinyol Sokak, Atatürk Bulvarı altyapı çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı. Yüklenici firmaya bağlı ekipler Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi ve Mandıracı Caddesi'nde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekonomik kullanım ömrünü dolduran kanalizasyon boruları yenilenirken, yağışlarda meydana gelen sellerin önüne geçmek amacıyla yağmur suyu kanal sistemi kuruluyor.
 
Altyapı çalışması biten yollara daha önce kazınmış olan asfalt seriliyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu yollara yeni asfalt serilecek ve kaldırımları tamamen yenilenecek.
 
Altyapı çalışmalarını yerinde takip eden Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada, "2009-2011 yılları arasında 42.600 metre içme suyu, 44.400 metre kanalizasyon hattı, 13.100 metre yağmursuyu hattı yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Bu sene hayata geçirdiğimiz 4. Etap altyapı projesinde 1.500 metre içme suyu hattı, 25.000 metre kanalizasyon, 2.000 metre yağmursuyu hattı bulunmaktadır. Şehir içi trafiğinde yaşanabilecek aksaklıkları da göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı olabildiğince hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Havuzlar ve Şeyhsinan Mahalleleri ile Atatürk Bulvarı'ndeki çalışmalarımızı tamamladık. Şu anda çalışmalarımız Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi ve Mandırcı Caddesi'nde devam ediyor. Bu süreçte halkımızın bize gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız bitene kadar tüm sürücülerden alternatif yol ve güzergâhları kullanmalarını rica ediyoruz," diye konuştu.