info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bağlarını Kopartan Atlar Malkara yı Birbirine Kattı

Tekirdağ ın Malkara İlçesi nde bağlarını kopartan 2 at ilçeyi birbirine kattı. 3 ayrı otomobile hasar veren ve yaralanan atlar, vatandaşlar tarafından güçlükle yakalandı.

 

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde bağlarını kopartan 2 at ilçeyi birbirine kattı. 3 ayrı otomobile hasar veren ve yaralanan atlar, vatandaşlar tarafından güçlükle yakalandı. 
 
Romanların yaşadığı Hacıevhat Mahallesi'nde yaşayan Suat Biçer ve İrfan Çinko'ya ait 2 at, yan yana bağlı oldukları yerde iplerini koparınca, koşmaya başladılar. Sokak aralarında üzerlerine doğru hızla koşan atları görenler korkarak kapalı alanlara girerken, atlar ilk olarak Hükümet Caddesi'nde seyir halinde bulunan 45 yaşındaki Şeref Nalçın yönetimindeki 59 LT 901 plakalı otomobile, ardından ise Hürriyet Caddesinde 21 yaşındaki Zafer Topal yönetimindeki 17 RN 527 plakalı otomobile çarpı, ardından da yaralandı. Atlar çarpışma sırasında yaralanırken, çarptıkları araçlarda maddi hasar meydana geldi. Polisi ve zabıtayı alarma geçiren atlar, yaraları nedeniyle daha fazla koşamayınca, vatandaşlar tarafından yakalandı. Ne olduğunu anlamadan bir atın otomobiline çarptığını belirten Şeref Nalçın, "Nasıl olduğunu bile görmedim. Bir anda at çarptı. Otomobilde kızım da vardı. İkimizde korktuk" dedi. Otomobili önceki gün satın aldığını belirten Zafer Topal ise, "Gözüm gibi bakıyordum arabama. Şehrin en işlek caddesinde bize at çarptı" dedi. 
 
Atlar sahiplerine 'Hayvanı tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakma' suçundan işlem yapılacağı belirtildi. Atlar ise sahiplerine teslim edildi. Soruşturma sürüyor.