info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bakan Çubukçu Çorlu da

İsrailli iş adamı İsak Pinhas tarafından Çorlu da yaptırılan 32 derslikli Furtuni - İsak Pinhas İlköğretim Okulu nun açılışı, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu tarafından gerçekleştirildi.

İsrailli iş adamı İsak Pinhas tarafından Çorlu'da yaptırılan 32 derslikli Furtuni - İsak Pinhas İlköğretim Okulu'nun açılışı, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu tarafından gerçekleştirildi.

Tören öncesi okul bahçesinde kendisini bekleyen öğrencilerle kucaklaşan Bakan Çubukçu`ya öğrenciler yoğun sevgi gösterisinde bulundular.

Törende konuşan Çubukçu, İsak Pinhas'a teşekkür ederek, "İşte bir gönül borcunu aradan uzun yıllar geçtikten sonra ödemenin mutluluğunu yaşayan değerli hayırseverlerimize ve eşine içtenlikle teşekkür ediyorum. Ben de bu duygularla bu ana tanıklık etmekten, sizlerin coşkusu ve heyecanını birlikte paylaşmaktan gurur duyuyorum. Bu anlamlı törene katılmayı kendime bir borç bildim. En değerli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Eğitim ailede başlamakla birlikte okullarımız da yeni bilgi, beceri, donanım ve

geleceği hazırlama konusunda son derece önemli mekanlardır. Çocuklarımız zamanlarının büyük bir bölümünü artık okulda geçiriyorlar ve okullarında hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişimlerini tamamlıyorlar. Dolayısıyla çocuklarımıza erken yaşta ne kadar sağlıklı ve iyi eğitim verirsek gelecek için onların üzerinde bir o kadar güzel etki bırakmış oluruz" dedi.

Nimet Çubukçu okulun açılış kurdelesini Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, İsak ve Furtuni Pinhas ile birlikte kesti.

Daha sonra okul içerisinde dolaşan ve sınıfları gezen Bakan Çubukçu, özel eğitim sınıfında çocuklar tarafından adeta öpücük yağmuruna tutuldu. Çocukların yanına oturan Bakan Çubukçu, çocukların bu ilgisine boyunlarına sarılarak ve onları tek tek öperek karşılık verdi.