info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bakan Yazıcı Tekirdağ da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Tekirdağ’da çeşitli temaslarda bulundu. Tekirdağ Valiliği ve Belediye’yi ziyaret eden Bakan Yazıcı, Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle İl Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Tekirdağ’da çeşitli temaslarda bulundu. Tekirdağ Valiliği ve  Belediye’yi ziyaret eden Bakan Yazıcı, Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle İl Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.
 
Kolay Ticaret Büyük Türkiye projelerinin tanıtım toplantısı için Tekirdağ’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Tekirdağ halkıyla bir araya geldi. Esnaf ziyareti ve çarşı gezisi yapan Bakan Yazıcı vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti ve dertlerini dinledi.
 
Tekirdağ Rizeliler Derneği’nin açılışını yapan Bakan Yazıcı, hemşehrileriyle sohbet etti ve horon tepti. Tekirdağ Rizeliler Derneği’nin Namık Kemal Caddesi’ndeki açılış törenine katılan Bakan Yazıcı Çaykur Rizespor’un PTT 1. Lig’de şampiyon olmayı hedeflediğini belirtti.
Takımın bu yıl üst lige yükseleceğine inandığını ifade eden Yazıcı, Çaykur Rizespor’un Süper Lig’e renk katacağını söyledi.
Bakan Yazıcı, “Durmak yok, yola devam diyorum. Çaykur Rizespor, geçen yıl son anda çıkamadı. İnşallah son günlere, son maçlara kalmaz. Çaykur Rizespor, özellikle son maçlarda gösterdiği performansını sürdürür ve inşallah Süper Lig’e giden takımlardan biri olur. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile AK Parti İl Başkanlığı ziyaretleri sonrasında, kendisine eşlik eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ile Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne geçti. Bakan Yazıcı, bölgenin ticari hacmi, ekonomik dinamikleri ve bölge müdürlüğü hakkında bilgi aldı. Personelle sohbet eden Bakan Yazıcı, ziyaret sonrası gümrük memurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.