info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Balabancık Ortaokulundan Anlamlı Proje

Tekirdağ’ın Malkara İlçesine bağlı Balabancık Beldesi Ortaokulu nun hazırladığı “Avrupa Coğrafyasında Sosyal Öğrenme” isimli proje kabul edildi. Proje koçluğunu Okul Müdürü Ahmet Nazif Balcı’nın yönettiği projeye öğrencilerin yanında öğretmenlerin de destek verdiği proje ile kırsalda yaşayan çocukların sosyalleşmesi hedefleniyor.

Tekirdağ’ın Malkara İlçesine bağlı Balabancık Beldesi Ortaokulu'nun hazırladığı “Avrupa Coğrafyasında Sosyal Öğrenme” isimli proje kabul edildi.
proje koçluğunu Okul Müdürü Ahmet Nazif Balcı’nın yönettiği projeye öğrencilerin yanında öğretmenlerin de destek verdiği proje ile kırsalda yaşayan çocukların sosyalleşmesi hedefleniyor.
Proje ile ilgili konuşan Okul Müdürü Ahmet Nazif Balcı Projenin hedefinin, Çek Cumhuriyetinde uluslararası düzeyde kar amacı gütmeyen Sivil Toplum Kuruluşu olarak faaliyet gösteren “Youth Included” isimli ortaklarının kırsal, yaşayan gençlerin sosyal kişisel gelişim alanında yürüttüğü ve birçok alanda Avrupa Başarısı olan çalışmaların yerinde inceleyerek iyi örneklerin paylaşımı ve uygulanması olduğunu söyledi. 
Balcı, Ortağımızın profesyonel alanda yürüttüğü her bir çalışmayı kırsalda yaşayan gençlere aktarma yöntemleri yerinde incelenecek ve istihdam sağlamaya yönelik programları takip edilerek Balabancık ortaokulu öğrencilerinin bu alanda kazanımlar sağlanmasına yönelik programlar okul bünyesinde yönetileceğini kaydetti.
Projenin amacı ile ilgili de konuşan Okul Müdürü Ahmet Nazif Balcı kırsal ve kentsel anlamda özellikle Avrupa Birliğinde sosyal uyumu güçlendirmek amacıyla gençler arasında dayanışma geliştirilerek hoşgörü teşvik etmek olduğunu söyledi.
Farklı ülkelerdeki gençler arasında karşılıklı anlayışın güçlendirileceğini ifade eden Balcı, Gençlik alanında Avrupa Birliği'nden destek alarak spor da dahil olmak üzere fiziksel faaliyetler yolu ile gençlerin sağlıklı yaşam tarzları teşvik edileceğini ve genç işsizliği konusunda farkındalık yaratılarak istihdam sağlama konusunda bilgilendirileceğini vurguladı.