info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başbakandan Projeksiyon Cihazı Hediyesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç 2010-2011 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle, Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Önbey ve Sami Durhan ile birlikte Fevzi Çakm

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç 2010-2011 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle, Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Önbey ve Sami Durhan ile birlikte Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunu ziyaret ederek okul Müdürü Fahri Kırmızı ve öğretmenlerle görüştü, Okulun ihtiyaç duyduğu 3 adet projeksiyon cihazını da hediye etti. Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman milli eğitimin yanında olduklarını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Biz Belediye olarak okullarımıza gereken desteği sağlıyoruz. Okullarımızı tek tek gezerek ihtiyaçlarını soruyor ve elimizden geldiği ölçüde destek olmaya çalışıyoruz. Bugün de Fevzi Çakmak İlköğretim Okuluna 3 adet projeksiyon cihazı hediye ettik dedi.

Ayrıca Tekirdağ Belediyesi tarafından başlatılan temizlik yarışması uygulaması hakkında da bilgi veren Başkan Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak hem okullarımıza destek olmak, hem de okullarımızı ve öğrencilerimizi temizliğe teşvik etmek için en temiz okul yarışması adı altında bir uygulama başlattık. İlgili uzman arkadaşlarımızın incelemeleri sonucu en temiz okul seçilen kurumumuzun acil ihtiyaçlarını Tekirdağ Belediyesi olarak biz karşılayacağız diye konuştu.

Öte yandan Belediye Konservatuarının da açılarak öğrenci kayıtlarına başladığını dile getiren Başkan Dalgıç Yetenekli öğrencileri Belediye Gençlik Merkezindeki Konservatuara beklediklerini de sözlerine ekledi. diyerek konuşmasını sürdürdü. Desteklerinden dolayı Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç a okul Müdürü Fahri Kırmızı tarafından teşekkür plaketi verildi. Başkan Dalgıç ziyaretinde öğretmenlerle de sohbet ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.