info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Basın Bülteni

19.07.2014 Cumartesi günü yaşadığımız sel felaketi dolayısıyla Süleymanpaşa halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yağan şiddetli yağmur esnasında ve sonrasında özverili bir şekilde çalışarak yaşanılan afetin en az hasarla atlatılmasında önemli paya sahip olan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Su ve Kanalizasyon İdaresi ve Fen İşleri Daire Başkanlığında görevli personel ile Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri ekiplerine gösterdikleri başarılı çalışmalar için teşekkür ediyoruz.
Ayrıca ilimizin altyapı çalışmalarında emeği geçen, özellikle 2009-2014 dönemi belediye başkanımız ve ekibi ile önceki dönemlerde görev yapmış belediye başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz. Sel Felaketi sonrasında yaptığımız çalışmalarda eksiklikler tespit edilmiş olup en kısa zamanda giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır.
Öte yandan yaşadığımız afet ile ilgili yaptıkları yayınlarla bizleri uyaran, yol gösteren yerel yazılı ve görsel ve basınımıza da ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz. 
 
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI