info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, Bayanlarla Fikir Alışverişinde Bulundu

İnsan Odaklı Belediyecilik anlayışı çerçevesinde, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren, 7’den 70’e toplumun her kesimi ile sürekli diyalog halinde olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eşi Gülseren Albayrak ile birlikte bayanların davetini kırmayarak onlarla bir araya geldi.

Zehra Yücel’in evine konuk olarak bayanlarla sohbet eden ve Tekirdağ için yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, "Kadınlarımız bizim için çok değerli. Onlar bizim başımızın tacı. Kadın elinin değdiği işlerin başarılı olmaması mümkün değil. Ben de bugün hanımlarımızın nazik davetini kıramadım ve onlara kısa süreliğine de olsa misafir oldum. Bizden istek ve beklentilerini dinledim. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplumun her kesimine yönelik olduğu gibi kadınlarımız için de önemli çalışmalarımız olacak. Hanımlarımıza nazik davetleri ve içten misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
 
Bayanlar da davetlerine icabet eden ve kendilerini dinleyen Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler ve isteklerini iletme fırsatı buldular.